Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9766401

Laatste artikelen
Tienen: Wat hapert er aan de visie over de toepassing van de veiligheid?
Tienen: Dit is het werk van een verhuurder! MM-312-03
Tienen: Burgemeester verklaarde slechts één appartement ongeschikt voor bewoning.
Raad van State fixeert terechtzitting van het beroep tot nietigverklaring MB Diependaele.
Europol: Spaanse politie arresteert 5 jihadisten.
Geef "Het Volk" brood en spelen, rijke Belgen en arm België.
30 juli 2015
Een land met gigantische schulden heeft bevolking met meer dan 260 miljard op spaarboekjes. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.163.100
Tremelo 30 juli 2015.

Als we zien wat er de laatste maanden aan feesten is georganiseerd en wat "Het Volk" daarbij uitgeeft, lijkt het er verdacht veel op dat Juul Kabas met zijn liedje uit 1979, 't zijn zotten die werken, overschot van gelijk heeft. Ondertussen kreunt het land onder de schulden die maar blijven stijgen, komt er een "Tax shift" waarvan de zwaksten, die wegens te weinig inkomen niet kunnen frauderen, de rekening betalen. De zwakkeren in de maatschappij zijn het slachtoffer van de gigantische sociale en belastingfraude van "Het betere -?- Volk".


Drugs, drank en feesten.
Neem nu de recente veertien dagen durende Gentse feesten dat volgens de gazet 1,3 miljoen bezoekers telde. Zuipen en vreten was de hoofdmoot, ze mochten ladderzat voor de camera en er werd door "Het Volk" zestig miljoen euro uitgegeven, dat is zo'n vijftig euro per bezoeker. Uiteraard hebben die 1,3 miljoen bezoekers tijdens die periode, behalve vreten en zuipen, verder geen poot uitgestoken, maar "het systeem" is er toch in geslaagd om die zeshonderd miljoen uit de zakken te kloppen, dat noemen ze het laten draaien van de economie.

Festivals en drugs.
Een andere rage zijn de festivals, we hadden Werchter, Dour en Tomorrowland en nog zoveel meer. Wat alvast opvalt is dat er in Werchter door de federale politie geen poeha is gemaakt rond drugs. Vraagt niemand zich af waarom dat wel het geval was in Dour en bij Tomorrowland? Om informatie te bekomen over het gebruik van drugs te Werchter verwijst de federale politie naar de burgemeester -broodrover- of naar het Leuvens Parket. Over de festivals te Dour en Tomorrowland communiceert de federale politie à volonté. Natuurlijk waren er dit jaar ook drugs te Werchter, dat heeft een commissaris van de federale politie op onze vraag  "én, commissaris heeft u in Werchter drugs gezien", bevestigd met " ja ik her er drugs gezien". Maar de scheiding der machten bij Justitie te Leuven is in feite onbestaande en de broodrover uit Rotselaar / Wezemaal had de Leuvense Procureur des Konings Ivo Carmen -en andere Magistraten- als klant in zijn dorpscafé. Morsum Magnificat heeft tijdens Werchter Boutique in 2008 waar toen ook de Open Vld van de partij was, genoeg gezien, zelfs openlijk joints zien roken op de weide.


Werchter Boetiek in juli 2008, het kruim van de zuipende -en erger- Open Vld.Op de foto, Guido,Patrica,Marino,Bart,Sven, Rik en Guy ...

Bubbels op de Vrt.

De Vrt, het OCMW en sociaal kerkhof van artiesten die het elders niet kunnen maken of depressief -en erger- zijn, bolwerk van homo's en lesbiennes, zit met de regelmaat van een klok al 's morgens aan de "bubbels", een schande in tijden dat er zogezegd crisis heerst. De Vrt doorspekt van socialisten, moet dringend op haar nummer worden gezet en ophouden met geldverspilling en partijpolitiek. Gent, Antwerpen, Leuven, allemaal steden waar socialisten hun stempel drukken of hebben gedrukt, worden bevoordeeld.

En het gaat maar door.
In Leuven hebben we dit weekend "Hapje, tapje" en "Beleuvenissen" en in Veurne wordt Arthur Blanckaert, alias Will Tura, weer opgehemeld. Men mag echter niet vergeten dat Tura een zuiver commerciële bezigheid heeft die via de Vrt bakken gratis reclame geniet! Idem dito met een Van het Groenewoud, een man die wat schor kan schreeuwen en verbonden is aan Siegried Spruyt, gewezen Vrt coryfee. Er is ook de Suikerrock te Tienen, ook daar wordt de stad op stelten gezet en moet alles wijken voor zuipen, lawaaihinder en feesten. "Het Volk" vermaakt zich duidelijk disproportioneel met gepikt geld van de zieltogende Staat. De politici, de hoeren van de klassieke pers, draaien iedereen zonder besef een rad voor de ogen.

Artikel n° :  07/15/6069     
Geplaatst : 11:07 30/07/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 juli 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.