Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9766230

Laatste artikelen
Tienen: Wat hapert er aan de visie over de toepassing van de veiligheid?
Tienen: Dit is het werk van een verhuurder! MM-312-03
Tienen: Burgemeester verklaarde slechts n appartement ongeschikt voor bewoning.
Raad van State fixeert terechtzitting van het beroep tot nietigverklaring MB Diependaele.
Europol: Spaanse politie arresteert 5 jihadisten.
Tremelo : Man opgepakt als vermoedelijke dader van moord-Update2
29 juli 2015
Levenloos lichaam van man met syndroom van down gevonden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.163.100
Brussel / Tremelo 27 juli 2015.

--- Update 2
Heeft de asociale maatschappij weer gefaald?
Deze affaire doet deze redactie denken aan de moordzaak te Genk toen een vader, die ten einde raad het OCMW van Genk belde, maar daar niemand aan de lijn kreeg,
uiteindelijk geen uitweg meer zag en zijn zoon doodschoot. Tijdens het assisenproces is, buiten andere hulpverleners, ook dokter Harry Dewitte -PVDA+ politicus in Genk en vader van Indra Dewitte- komen getuigen die zich afvroeg of de sociale hulpverlening in deze zaak niet gefaald had. Sami Velioglu zat drie jaar in voorarrest, maar werd door het Hof van Assisen van Tongeren vrijgesproken voor de moord op zijn zoon Nasuf Velioglu. U leest de Assisenzaak die Morsum Magnificat over van Sami Velioglu volgde in MM_186_03
--- einde update 1 11:02 30/07/2015

--- Update 1
Baeyens - Rymenams.
Op de brievenbus van de woning aan de Emiel Dupontlaan, zijn twee namen te lezen, Rymenams - Baeyens. De stiefvader die de moord op de gehandicapte zoon L. Baeyens pleegde, woonde er officieel niet meer. Maria Rymenams - en niet Julienne zoals er in de gazet staat - werd in juni 1938 geboren en stierf vorig jaar. Alos De Smedt, geboren in augustus 1946, bleef voor de zoon van Maria zorgen, maar daaraan is er nu abrupt een einde gekomen.
--- einde update 1 9:01 30/07/2015

De GVA bracht deze namiddag een artikel over feiten die zich aan de Emiel Dupontlaan in Tremelo hebben afgespeeld. Het zou om een moord gaan. De moeder van de man met het syndroom van down die vermoord zou zijn, is  vorig jaar reeds overleden. Het zou volgens de GVA de vriend van de moeder die zou opgepakt zijn en vandaag door de onderzoeksrechten zijn verhoord.


De woning waar vorig jaar Maria R. is overleden, is ondertussen met politielint verzegeld. Het is Alos D.S. die binnenkort 68 jaar wordt, die de gehandicapte zoon van Maria om het leven bracht. De villa zelf en de tuin zijn netjes onderhouden.

Hier de link naar het artikel in GVA

Artikel n :  07/15/6068     
Geplaatst : 20:35 29/07/2015

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 juli 2015 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.