Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9766177

Laatste artikelen
Tienen: Wat hapert er aan de visie over de toepassing van de veiligheid?
Tienen: Dit is het werk van een verhuurder! MM-312-03
Tienen: Burgemeester verklaarde slechts één appartement ongeschikt voor bewoning.
Raad van State fixeert terechtzitting van het beroep tot nietigverklaring MB Diependaele.
Europol: Spaanse politie arresteert 5 jihadisten.
Keerbergen : Brand legt sanitair bedrijf volledig in de as-Update1
18 juli 2015
Alle in de loods gestalde voertuigen wegens bouwverlof gaan in de vlammen op.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.149.600
Tremelo 18 juli 2015.

--- Update 1
Brandweer bleef lang weg.
In de gazet is blijkbaar geschreven dat de brandweer snel ter plaatse was, maar dat klopt niet zegt de moeder van Jeroen Goossens, het duurde lang. Hoe dan ook, passeerde de brandweer met loeiende sirenes om 15:28u aan het kruispunt van de Grote Bollostraat en de Baalsebaan te Tremelo, daar had de brandweer van Haacht niets te zoeken om naar de Schrieksebaan in Keerbergen te rijden.

Geen ruzie maken.

Zowel de buurtbewoners als de gedupeerden zelf hadden het over "vuurke stoken" van de buren van de gedupeerden, dat was al enkele dagen na elkaar, klaagt de moeder van Jeroen bij deze redactie, maar om ruzie te vermijden heb ik maar niets gezegd, zegt de vrouw. Ook het feit dat ze geen foto's heeft genomen spijt haar nu. De politie is in de buurt vragen gaan stellen, maar niet aan ons en dat vinden we vreemd.

Vuurke stoken.

Deze redactie heeft al meer dan haar lief is acties gevoerd over het open vuur maken, dat is volgens het veldwetboek verboden, maar de -p-Overheid en vooral de lokale besturen, doen veel te weinig om dat te bestraffen en "Het Volk" laat ook maar begaan. Het is daarom spijtig dat de gedupeerden liever geen foto's wilden laten maken van de omvang van de schade, dat zou anderen misschien even doen nadenken over de gevaren van vuur maken en afval verbranden, dat is trouwens volgens artikel 8° van het veldwetboek -wet van 7 oktober 1886- verboden.

Geen reactie.
We probeerden de buren die in 2011 een bedrijfje in Tremelo hebben opgestart en dat bedrijf in augustus 2014 naar Keerbergen overbrachten, te contacteren maar ze zijn niet bereikbaar voor commentaar. 
--- einde update 1 13:04 19/07/2015  

Vandaag is na de namiddag brand ontstaan in - de tuin?- van een woning aan de Schrieksebaan te Keerbergen. Het brandje sloeg over naar een naastliggend bedrijf in sanitair. Dat bedrijf Goossens had voor het bouwverlof alle materiaal en voertuigen in de loods gestald en dat is nu allemaal in vlammen opgegaan. Dit wordt weer een vette kluif voor de verzekeraars. Sommigen stellen zich vragen over bedrijven in woonwijken.


Grote middelen.
Diverse brandweerkorpsen werden ter plaatse gestuurd, maar de loods en alles in de buurt, zelfs de bomen en een gracht van een achterliggende weide zijn in de vlammen opgegaan. Er was een enorme zwarte  rookwolk die van de plaats van de brand opsteeg.


Dat deze rook toxisch is moeten we ons eigenlijk niet afvragen.


Diverse brandweerwagens, ook Aarschot kwam ter plaatse. De PZ BRT stelde een perimeter in die voor Morsum Magnificat nauwlettend toegepast werd.

Morsum Magnificat weer op de bon?
Niettegenstaande de straat was versperd met een politielint en het fietspad niet kon gebruikt, Morsum Magnificat geen andere parkeermogelijkheid had werden we door de PZ BRT die in Keerbergen assistentie  verleende, genoteerd. Zelfs als het fietspad niet kan gebruikt, mag er niet geparkeerd worden klonk het bij de aanwezige politie. Of dat honderd procent klopt, moeten we nog nagaan, er was immers geen doorgaand verkeer mogelijk, fietsers dienden daar toch af te stappen, we hebben niemand in gevaar gebracht en waren de mening toegedaan daar te mogen parkeren.


Links : Morsum Magnificat op de bon? Zijn wij de énige? Dan is het zéker willekeur. Rechts : De Inp M., noteert onze nummerplaat en maakt nadien nog een foto van de voor- en de achterkant van de auto.
Wie hebben we in gevaar gebracht? Als we beboet worden, zullen we ons net als na het proces- verbaal in Lanaken, verdedigen,

Artikel n° :  07/15/6062     
Geplaatst : 19:02 18/07/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 juli 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.