Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9766031

Laatste artikelen
Tienen: Wat hapert er aan de visie over de toepassing van de veiligheid?
Tienen: Dit is het werk van een verhuurder! MM-312-03
Tienen: Burgemeester verklaarde slechts n appartement ongeschikt voor bewoning.
Raad van State fixeert terechtzitting van het beroep tot nietigverklaring MB Diependaele.
Europol: Spaanse politie arresteert 5 jihadisten.
Chiro Mejoca sloeg alarm voor brand aan elektriciteitspaal-MM-240-03-Update1
14 juli 2015
Alerte leider Bart voorkwam erger door snel de brandhaard te ontdekken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.146.800
Wolfsdonk / Tremelo 14 juli 2015.

Update 1.
Eandis.
Mede dit incident stellen wij ons de vraag of niemand die ter zake bevoegdheid heeft, zoals de politie en de netbeheerder Eandis en haar werkmaatschappijen zelf eerder de overvloedige begroeiing heeft opgemerkt. Tijdens de interventie van de brandweer was ook de politie en werkmaatschappij Iverlek ter plaatse, maar die waren snel weg. We hebben daarover vragen gesteld aan de Secretaris van Eandis, Nick Vandevelde.

Eigendom van Eandis.
Alhoewel we dat niet nodig hadden, kregen we van Nick Vandevelde de bevestiging dat overvloedige begroeiing en het -in casu- bevestigen van een elektrisch toestel tegen de paal -die hun eigendom is-, niet mag. Nick Vandevelde gaat het verslag van die interventie opvragen en een en ander nakijken. We zijn benieuwd naar het resultaat, bij Morsum Magnificat zijn het niet de woorden die tellen, maar de daden. Wie wil weten wie er bij Eandis allemaal aan de touwtjes trekt kan een kijkje nemen in het activiteitenverslag 2013. U vindt tussen de resem politieke zakkenvullers ook de Leuvense demagoog, Germanist en -radijs- socialist Louis Toback die in de vorm van zitpenningen en andere legale -sic- voordelen diens zakken en maag komt vullen.
--- einde update 1 

De Chiro Mejoca uit Kalmthout is momenteel in de Klerkstraat te Wolfsdonk op kamp en gisteren 13 juni 2015 veroverde rond zeven uur 's avonds een brandgeur de kampweide. En van de leiders die ook vrijwilliger is bij de brandweer van Kalmthout had de brandgeur als eerste waargenomen en trok op verkenning. Op die wijze kwam Bart Aerts snel tot ontdekking dat niemand van de Chiro stiekem een vuurtje had aangestoken, maar er brand was ontstaan aan de begroeiing van de elektriciteitspaal aan de hoek van de Volkenvoortstraat.

MM_240_03_Brand_Wolfsdonk.pdf

Artikel n :  07/15/6056     
Geplaatst : 19:57 14/07/2015

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 juli 2015 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.