Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6019714
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Laakdal : Infrax naait Vtm en Gazet van Antwerpen een oor aan-MM-205-5-Laakdal-Update4
18 augustus 2012
Klassieke pers beschermt de échte verantwoordelijken van dit zoveelste drama.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.794.800
Laakdal / Lanaken 18 augustus 2012.

--- Update 4 06:30 20/08/12
Overlijdensbericht
--- einde update 4

--- Update 3 15:10 19/08/2012
MM_205_05_Laakdal_Abo
--- einde update 3

--- Update 2 13:28 19/08/2012
Zijn distributeurs criminelen?
In MM_132_p6 geven we een ander voorbeeld hoe men in de praktijk te werk gaat. Waarom kan dat allemaal blijven duren, waarom ondernemen de Parketten niets?
--- einde update 2

MM_205_05_Laakdal_p2

--- Update 1 19:07 18/08/2012
Wel degelijk een recent schadegeval.
Na Vtm maakt Infrax aan Gazet van Antwerpen bij monde van haar woordvoerder Jos Liebens op zijn beurt aan journalist Hans Otten "blaasjes" wijs. Er was heel recent wel degelijk schade aan diezelfde aftakking, meer bepaald op 11 juni 2012. De schade werd veroorzaakt door nv APK Infra en de expertise is in handen van CED Arbis. De voornoemde aannemer APK Infra heeft ook een nieuwe inleiding geplaatst en dit op een meer dan schandalige wijze. Meer daarover in MM_205_05. We vragen ons af waarom INFRAX het nodig vindt om de waarheid geweld aan te doen, wat hebben ze allemaal te verbergen?
--- einde update 1

Wanneer we de artikels van de klassieke pers -de facto de lakeien van de politieke kliek- via Mediargus doornemen, lezen we onvoorstelbare domme passages, ondermeer in de rode Gazet Van Antwerpen, waar de burgemeester Tine Gielis -CD&V- volgende woorden in de mond worden gelegd :
" ... burgemeester Tine Gielis -CD&V- van Laakdal kwam zijn achtergebleven echtgenote en dochter enkele woorden van troost bieden," dit
ongeval is zo onwezenlijk", zucht Tine Gielis. "Het is echt iets dat je niet kunt  bevatten  ...", einde citaat.

Politieke leeghoofden.
Waarom de geciteerde personen in de teksten in de gazetten altijd moeten "zuchten" is Morsum Magnificat onduidelijk, het zijn eerder de gedupeerden die dat zouden moeten doen, want de politiek faalde, in casu uit puur 
geldgewin wegens ondermaatse netten, alweer grandioos. Dat een dergelijk voorval "onwezenlijk" is, is evenmin juist verwoord, dergelijke levensgevaarlijke bovengrondse elektrische aftakkingen zijn in vele opzichten echte moordtuigen en de gevolgen daarvan zijn juist wél te vatten. Vele incidenten, zoals overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie zijn juist het logische gevolg omdat die niet tegen kortsluiting beveiligde kabels  stuk voor stuk op diverse vlakken strijdig zijn met de wettelijke voorschriften vervat in de wet van 10 maart 1925 en het KB van 10 maart 1981. Maar de politieke leeghoofden hebben alleen belangstelling voor macht en geld en aan de verdeling van elektriciteit hebben ze al heel veel geld verdiend, geld dat ze op allerlei manieren gebruiken om hun politiek blazoen op te poetsen. De Parketten hebben nog nooit de fundamentele gevaarlijke en onwettige toestand van die netten ten gronde aangepakt.De nabestaanden van het slachtoffer moeten nu meteen de burgemeester in gebreke stellen voor de niet conform de wet uitgevoerde herstellingen van haar DNB Infrax.

Rechtszaken.
Momenteel lopen er een paar rechtszaken tegen de Distributienetbeheerder Infrax, ondermeer naar aanleiding van het voorval in Heers, daar is de advocaat koortsachtig op zoek naar elementen om de fouten die 
Infrax daar heeft begaan, in zijn besluiten te gebruiken. Meester G. bekijkt best artikel 122.03 van het AREI -KB 10 maart 1981- daar staat het formele bewijs dat alle aftakkingen naar woningen strijdig zijn met dat artikel. De DNB's zijn al decennia lang doorspekt met de nefaste invloed van malafide politici zodat hun net, overeenkomstig politiek, één grote puinhoop is en fouten, zelfs tegen de regels van goed vakmanschap, met de vleet vertonen.

Alle trekkracht in de verkeerde richting op het metselwerk.
In Morsum Magnificat 205 tonen we ook aan dat het bevestigen van zo'n overspanning -over het wegdek- in één steen van het metselwerk en zeer flagrante schending is van de regels van goed vakmanschap. Een
dergelijke hoeksteen in de langsrichting dermate belasten is om problemen vragen, metselwerk kan aan dat soort sollicitaties normaal niet weerstaan. Hiermee wordt nogmaals aangetoond dat de incompetentie schrijnend is, met alle gevolgen van dien. De steen werd door de aanrijding door de bestelauto als een katapult in een slingerbeweging naar de overkant van de straat gekatapulteerd, ook die steen had menselijk leed kunnen veroorzaken. Het Turnhoutse Parket moet ter zake een competente deskundige aanstellen, iets wat ook niet evident is, daarover is op de website van het NICC voldoende te lezen. Bovendien is de politieke macht van de elektriciteitsmaffia in dit land zeer groot, met geld koop je alles -behalve Morsum Magnificat-.

Artikel n° : 08/12/4878
Geplaatst : 6:37 18/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 augustus 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.