Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
12365631

Laatste artikelen
Tienen: Weer een Vrederechter die malafide verhuurders tegemoet komt.
Betekom : Dokter Roger Depré na opname in Gasthuisberg een weekje uitgeschakeld.
Brandweerzone Oost Vlaams- Brabant op de barricade aan gemeentehuis Herent-P1
Phisingbende die miljoenen euro's aftroggelden opgepakt in België en Nederland.
Hyper Carrefour Tienen neemt het niet al te nauw met de privacy van klanten.
Geneeskunde voor het volk: Balans na 2 jaar corona.
15 mei 2022
Internationale conferentie in Paleis van Brussels Expo. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 11.859.100 
Redactie 15 mei 2022

Coverfoto: Internationale conferentie Brussels Expo Auditorium 500 - voor een dergelijke organisatie eerder ondermaatse belangstelling, buiten Morsum Magnificat geen pers aanwezig.

Zaterdag 14 mei 2022 stelde "Geneeskunde voor het volk" in het Nederlands verkort GVHV in Auditorium 500 van paleis 7 aan Brussels Expo, een nieuwe visietekst voor: "Balans na 2 jaar corona, 3 vernieuwde ideeën voor onze gezondheidszorg".  Op dat moment stuurde Vooruit van mateke Conner Rousseau om 11:19u. een bericht uit onder het motto   "Factuur van 30.000€" waarin werd gesteld dat de gezondheidszorg voor iedereen betaalbaar moet zijn. We hadden daarover graag een vraag gesteld aan de kopstukken van de PVDA die aanwezig waren op de conferentie, maar hun activiteit liep te ver uit, zowat op het tijdstip van het voorziene uur van het einde, werd er een pauze ingelast.

Pers.
Het persbericht dat ons bereikte was blijkbaar onvolledig, we geraakten niet op de voorziene parking en waren ook niet zinnens om al ons materiaal een paar honderd meter mee te sleuren vanaf een andere parking. Na een telefoontje met Janneke Ronse werd een parkingticket bezorgd. Met een half uur vertraging waren we als enige pers aanwezig, helaas voor GVHV wellicht niet dé pers die ze hadden verwacht. Om 13:49u. verstuurde de GVHV een persbericht "Geneeskunde voor het Volk wil een preventiecentrum in elke gemeente". 


Website offline

Presentaties.
Er werd ter plaatse beloofd dat de presentaties zouden worden toegestuurd, helaas gebeurde dat niet. We proberen via de website www.gvhv-mplp.be wat informatie te bekomen, maar de website is offline! Helaas moet ik er als auteur van dit artikel nog een keer op terugkomen, in Tremelo werd ik door een dokter van het volk als patiënt geweigerd nadat de arts de website van Morsum Magnificat had geconsulteerd en oordeelde dat de attitude niet overeenkwam met die van de groepspraktijk. We kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat dit weer één of ander select clubje is.    

Meer volgt niet, we zijn de klassieke media niet.   

Artikel: 05-22-8408
Geplaatst: 12:07 15/05/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.