Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
12365542

Laatste artikelen
Tienen: Weer een Vrederechter die malafide verhuurders tegemoet komt.
Betekom : Dokter Roger Depré na opname in Gasthuisberg een weekje uitgeschakeld.
Brandweerzone Oost Vlaams- Brabant op de barricade aan gemeentehuis Herent-P1
Phisingbende die miljoenen euro's aftroggelden opgepakt in België en Nederland.
Hyper Carrefour Tienen neemt het niet al te nauw met de privacy van klanten.
Open-Vld en de Sihame El Kaouakibi affaire.
14 mei 2022
Bij de volgende verkiezingen moet de Open-Vld naar het bezemhok gestemd worden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 11.852.700 
Redactie 14 mei 2022


Coverfoto: Sihame El Kaouakibi in het Vlaams Parlement 

Het is erg vreemd dat wanneer we de naam van Sihame El Kaouakibi op Google intikken, er artikels van zowat alle klassieke media, zelfs RTL, tevoorschijn komen, zelfs na de vierde bladzijde wordt TSCHELDT niet vernoemd, toch claimt TSCHELDT in haar editie van vandaag zaterdag 14 mei 22, dat zij als eersten de affaire naar buiten hebben gebracht en dat sommige van haar zowat twintig medewerkers, tegenwoordig nog steeds door de Gerechtelijk Politie over die zaak, worden lastig gevallen. 

Open-Vld.
TSCHELDT Heeft het aan de juridische stok met de Open-Vld, niet alleen met de zaak Sihame El Kaouakibi, maar ook met de zaak Zelfa Madhloum, gerenommeerde advocaten sleepten TSCHELDT bij herhaling voor de rechtbank en daar zijn er weinig prijzen te verdienen! De satire van TSCHELDT valt bij justitie niet in goede aarde, velen volgen de juridische strijd van TSCHELDT. Feit is dat de Open-Vld een partij is die nog amper tien procent van de stemmen binnenhaalt en de volgende verkiezingen naar het bezemhok moet gestemd. Met de affaire Sihame El Kaouakibi is nogmaals bewezen dat die partij niet vies is van gesjoemel, maar 't Volk is bijzonder kort van geheugen en we mogen niet vergeten dat de goegemeente ook nogal wat sjoemelaars bevat! Het "Volk" kiest de leiders dat het verdient. 

Duivelse drang.
Hopelijk brengt de zogenaamde crisis tegen de volgende verkiezingen soelaas en worden de klassieke partijen afgestraft! Of het dan beter zal worden is maar zeer de vraag, politici zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden, maar de ene kan zijn duivelse drang naar geld en macht beter verbergen dan de andere.  

Meer volgt niet, we zijn de klassieke media niet.   

Artikel: 05-22-8407
Geplaatst: 21:28 14/05/2022
Laatste update ( 14 mei 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.