Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
12365516

Laatste artikelen
Tienen: Weer een Vrederechter die malafide verhuurders tegemoet komt.
Betekom : Dokter Roger Depré na opname in Gasthuisberg een weekje uitgeschakeld.
Brandweerzone Oost Vlaams- Brabant op de barricade aan gemeentehuis Herent-P1
Phisingbende die miljoenen euro's aftroggelden opgepakt in België en Nederland.
Hyper Carrefour Tienen neemt het niet al te nauw met de privacy van klanten.
SVK en SHM Vallen kandidaat huurders voortijdig en disproportioneel lastig-MM-319-03
07 mei 2022
Papierwinkel blijkt voor de sociale verhuurmaatschappijen belangrijker dan pand aanbieden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 11.755.400 
Redactie 07 mei 2022
Coverfoto:  Aalter/ Bellem te huur aangeboden door SVK Meetjesland en overal optrekkend vocht in de muren van de slaapkamer, toch heeft dat pand in 2019 een conformiteitsattest ontvangen ....

De gazetten hebben het, als ze door de linkse partijen en Björn Mallants weer een keer voor de kar worden gespannen, over de lange wachtlijsten om een sociale woning te bemachtigen, die wachtlijst zou momenteel aangegroeid zijn tot 180.000 kandidaten !  De auteur van dit artikel en diens minder valide partner werden al in 2009 door SVK Social in Tremelo op de lijst voor een sociaal pand gezet, dat is ondertussen 13 jaar geleden! Ondertussen werd de kandidatuur genoteerd bij; Nieuw Dak, Het Scharnier, Houtvast, Maasland, Ons Dorp Menen, RSVK West Brabant, SVK Meetjesland, SHM Meetjeslandse Bouwmaatschappij, het resultaat voor de kandidaat is, een berg papier, maar na 13 jaar nog geen pand ! Dit is een schot voor de boeg van Maxim Veys het "Vooruit" veulen die wel al aan het hoofd staat van een sociale verhuurmaatschappij in Kortrijk, Maxim : stop de show en luister naar ervaringsdeskundigen. 

Het begon met SVK Social.
Sinds de oprichting van dat SVK "A" Social werden er niets anders dan brokken gemaakt, dermate dat het in 2015 diende vereffend te worden, de cluster van zes gemeenten die dat SVK runden, Rotselaar, Tremelo, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen, hebben er een flinke financiële kater aan overgehouden - 160.000 euro volgens reporter Conny Justé slippendrager van de lokale politiek -, maar het was meer! SVK Spit uit Leuven heeft de lijken uit de kast van dat feitelijk failliete SVK overgenomen, maar óók dat liep fout! SVK Spit schrapte diverse panden wegens niet conform, dat was het geval in de Pastoor Caytanstraat in Tremelo, SPIT liet ook Begijnendijk vallen.

Papierberg.
Wie zich wil verdiepen in wat ze "optimaliseren" dossier noemen, kan proberen dit document van de Volksaard te kaderen, succes! 

Opvragen EID.
Behalve de CBPL - privacy commissie - heeft zelfs de inspectie RWO zich in augustus 2010 zich daarover al uitgesproken, met een attest van gezinssamenstelling moet een SVK / SHM voldoende informatie hebben, het opvragen van een EID is onwettig. 

Meer volgt asap in MM, het kan nog even duren, we zijn de gazet niet.   

Artikel: 05-22-8400
Geplaatst: 10:57 7/05/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 07 mei 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.