Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16293610

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Daarom discrimineert het ondermaats bestuur Morsum Magnificat.
06 mei 2022
21 Jaar geleden was Suikerrock en bestuur Tienen geholpen door technische kennis. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 11.742.800
Tienen 06 mei 2022

Coverfoto: Werken aan hoofdnetten Kabel-TV in Tienen.

Op het grondgebied van Tienen werden maar liefst vijftien illegale bliksemopvangers met gevaarlijke radioactieve bronnen neergepoot. Om die legaal en veilig te verwijderen, waren er in België slechts drie erkende bedrijven, waaronder VeBo Electroadvies uit Begijnendijk dat in Tienen geen enkel van die vijftien tuigen mocht verwijderen! Het ziekenhuis St. Jan in de Houtemstraat, die dat tuig zelf, zonder vergunning, met alle risico's van dien, manipuleerde werd, zelfs na een klacht bij de politie, ongemoeid gelaten. 

Onbehoorlijk bestuur is niets nieuws.
Met enkele artikels en bewijsmateriaal zal deze redactie aantonen dat de hoofdredacteur in 2000 - 2001 in Tienen technisch werk verrichtte waardoor de hoofdnetten van de kabeltelevisie en het TV-Circuit tijdens Suikerrock - foto inzet - in De Manège voor de eerste keer fatsoenlijk werkte! Voor dit laatste had Jan Strijckmans de auteur van dit artikel bij Walter Kestens aangeraden, ondertussen blijkt dat Jan Strijckmans in Tienen met slaande deuren naar Knokke is uitgeweken. Suikerrock kreeg tijdens haar activiteiten in juli 2001 ook de voedselinspectie op bezoek, dat werd toen in Morsum Magnificat gebracht, het bleek niet de 1e keer te zijn. 

In juli 2001 werkte het TV-Circuit in De Manège door tussenkomst van de auteur van dit artikel voor de 1e keer fatsoenlijk!    
Laatste update ( 06 mei 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.