Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16293497

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Wat baten kaars en bril als de uil niet zien en wil-Update1
18 april 2022
Lokaal bestuur van Tienen maakte het ABB blaasjes wijs
Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 11.515.800
Tienen 18 april 2022.

-- Update 1

Het maatschappelijk belang van Morsum Magnificat.Enkele uren nadat onderstaand artikel online werd geplaatst, is het grootste deel van het gesluikstorte - groot stuk mousse - al weggenomen -foto inzet-, Morsum Magnificat bewijst hierdoor haar maatschappelijk relevante berichtgeving.

-- Einde update 1
12:38 19/04/2022
Coverfoto: Het zoveelste sluikstorten, de containers bevinden zich op andermans terrein dat in 2010 zonder vergunning is opgehoogd en verhard! De eigenaars van dat perceel staan er bij en kijken er naar, hun advocaat Veerle Pas is er nog niet in geslaagd om recht te doen geschieden.

Het is bij gebrek aan tijd dat wij in het kader van het algemeen belang, het vervolg over de saga en de laatste details rond het optrekken van het gebouw aan de Oplintersesteenweg 217A in Tienen nog niet uit de doeken hebben kunnen doen. We komen dra in detail terug over de onzin die het lokaal bestuur van Tienen na een klacht aan het Agentschap Binnenlands Bestuur heeft geschreven, onder meer over het feit dat Tienen niet op de hoogte zou zijn van het sluikstorten naast de containers van frituur Rond Punt die op andermans perceel Oplintersesteenweg 217 staan, terrein dat trouwens zonder dat stad Tienen dat heeft gezien in 2010 zonder vergunning aanzienlijk is opgehoogd en dient als parking van dat frituur.

Twee auto's van klanten van de frituur die op het fietspad parkeren, schering en inslag.Wat wil je, als de politie van Tienen - interventie na klacht geluidsoverlast - zelf zonder reden daarvoor op dat fietspad parkeert ! 

Blind.

Hoe blind dat lokaal bestuur van Tienen wel is tonen we aan door te verwijzen naar de twee appartementen die in 1992, k zonder vergunning, op het tussenverdiep werden gebouwd. Het ophogen, verharden en aanleggen van een parking in 2010 heeft stad Tienen k niet gezien en k het regelmatig sluikstorten aan die containers ziet Tienen niet! Maar niet alleen het lokaal bestuur is blind, dat is ook het geval met hun politie die, voor zover ons bekend, nog nooit een proces-verbaal opstelde voor de verkeersovertredingen die door de bezoekers van de frituur worden begaan, om de haverklap wordt op het fietspad en vr de ingang van appartement 217A/003 geparkeerd -foto inzet-. 

Artikel met pittige details over dit onderwerp volgt asap, we zijn de gazet niet.

Artikel: 04-22-8372
Geplaatst: 12:20 18/04/2022

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 19 april 2022 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.