Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16293248

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Renaissance Instituut: Vorming van een parallelle samenleving.
15 april 2022
Dries Vanlangenhove te gast bij een paneldiscussie in Amsterdam.  

Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 11.464.400
Amsterdam 28 maart 2022.


Coverfoto: Dries Vanlangenhove een Wolf in schapenvacht behorend tot het niet te onderschatten gevaarlijk kliekje Vlaams Belang jongeren. 

Op maandag 28 maart 2022 was Dries Vanlangehove op een geheime locatie te gast in Amsterdam waar door het Renaissance Instituut, het platform van het onderzoeks- en opleidingsinstituut van het Forum voor Democratie, een paneldiscussie werd georganiseerd. 

De volledige paneldiscussie is te vinden op:
https://www.youtube.com/watch?v=FEPwFGec4yE

Bezorgdheid.

Sprekers en publiek uitten hun bezorgdheid over hun vaststelling dat in steden en plaatsen waar, door de Staat, veel buitenlanders op een beperkte ruimte worden gehuisvest, een parallelle samenleving dreigt te ontstaan of zelfs al bestaat en dit zowel op ethisch dan wel op religieus gebied. 

Woekerende Staat.

Gastspreker Dries Vanlangenhove stelde onomwonden dat het vroeger bestaande sociale weefsel door de wild woekerende Staat werd kapotgemaakt en grotendeels overgenomen. De Staat heeft vandaag alles in handen:
- Onderwijs
- Huizenmarkt
- Wetenschap
- De zorg voor kinderen
- Media
- enz. enz.
Ook het gezond verstand en het kritisch denken van een groot deel van de bevolking werd door de woekerende Staat overgenomen en dat is het ergste. Om een parallelle samenleving te vormen dienen mensen weer te leren met elkaar te praten om op die manier het sociale leven, zoals dat vroeger bestond, te herstellen waar mensen voor mensen zorgen zonder verregaande inmenging van de Staat.

NVDR

Er werden hier door Dries Vanlangenhove zeker zinnige dingen gezegd, wat wij ons echter afvragen is wat het verschil is tussen de parallelle samenleving van de allochtonen en de parallelle samenleving van de autochtonen. Is het zo dat de autochtonen het voorbeeld van de allochtonen gaan volgen door k een parallelle samenleving te vormen, een samenleving die door Vanlangenhove, als het over de allochtonen gaat, sterk wordt veroordeeld. Feit is, dat deze redactie van de perslijsten van het Vlaams Belang Brussel werd verwijderd dat was bij de intrede van Jonas Muylaert, gewezen journalist, het Vlaams Belang is geen democratische en zeker ook geen sociale partij zoals ze dat zelf beweren.

Artikel: 04-22-8366
Geplaatst: 11:28 15/04/2022

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.