Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227638

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen : Onbehoorlijk bestuur door Agentschap Binnenlands Bestuur aangemaand.
22 januari 2022
Burgemeester Katrien Partyka miskent haar wettelijke verplichtingen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.597.800
Tienen 22 januari 2022 

Bij herhaling heeft deze redactie pogingen ondernomen om een onderhoud met Katrien Partyka - CD&V- te bekomen, ˇˇk via haar secretaresse. De burgemeester van Tienen werd mede enkele onderbouwde aangetekende brieven over onveilige situaties die betrekking hebben op de toepassing van de Wet van 08 augustus 1980 zijnde de "Bijzondere wet hervorming van de instellingen - BWHI - ge´nformeerd . Samen met meerdere aangetekende brieven die aan Katrien Partyka werden overgemaakt, zijn er rapporten van officiŰle instanties gevoegd waaruit is bewezen dat het over situaties waarbij de veiligheid van goederen in het gedrang is, maar Partyka lapt dat allemaal aan haar laars!

Agentschap Binnenlands Bestuur.
Aangezien burgemeester Partyka weigert om met de klagers in gesprek te gaan, niet eens reageert op aangetekende brieven, weigert om de brandweer haar werk te laten doen, werd op 13 november 2021 een klacht wegens onbehoorlijk bestuur bij het Agentschap Binnenlands Bestuur -ABB- geplaatst. Op 6 januari 2022 werd aan ABB een update met meer informatie gestuurd. Blijkbaar houdt Katrien Partyka ook richting ABB haar been stijf en daarom stuurde ABB op 7 januari 2022 een herinnering aan Tienen, ABB schrijft in haar brief aan klagers daarover : " ... momenteel is uw klacht nog in behandeling. Op 23 november 2021 werd het dossier, alsook het gemotiveerde standpunt van de gemeenteoverheid opgevraagd, op 7 januari 2022 werd een herinnering gestuurd ....", einde citaat. Tienen is na 2 maanden nog niet in staat om te antwoorden op een gemotiveerde klacht die steeds met nieuwe laakbare feiten zal worden aangedikt. Frappant is dat het hier, net als in Sint Truiden over een vrouwelijke CD&V burgemeester gaat waar Veerle Heeren flagrant wegens machtsmisbruik in de fout is gegaan, hier in Tienen van hetzelfde laken een pak. Burgemeester Partyka is bovendien een zeer asociale madam die personeel van het Vlaams Parement samen met MichŔle Hostekint - Vooruit- met hun "sacohes" in gevaar brengt.

Schijnheilige Partyka mag met een regelmaat van een klok bij ROB zonder weerstand haar versie brengen, met Morsum Magnificat wil ze niet praten, nogal wiedes wij stellen kritische vragen en die kan ze missen als kiespijn, die heimelijke Tsjeven toch !

Passage uit de recente brief van ABB 
 
Meer volgt asap we zijn de gazet niet die moet leven van de publiciteit en de abonnees, abonnees die wij niet hebben, zelfs niet willen hebben! We worden niet financieel gesteund maar politici maken bij Morsum Magnificat dan ook zeker de dienst niet uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 01-22-8288
Geplaatst: 9:56 22/01/2022

Redactie Morsum Magnificat « Professioneel
Erik Verbeeck ę Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 januari 2022 )

ę 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel « - Alle rechten voorbehouden.