Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10640106

Laatste artikelen
Tienen: Waterontharders worden elektrisch aangesloten via ZLVS-Update1
Tienen : Onbehoorlijk bestuur door Agentschap Binnenlands Bestuur aangemaand.
Wolvenschrikdraden: Als de dragers van het systeem moeten zwijgen....
Tienen: Bodemverontreiniging in omgeving brandweerkazerne.
Tienen: Opnieuw verkeersmaatregelen.
MIVB-net zal hinder ondervinden op 06 december 2021.
04 december 2021
Nationale betogingen zullen het MIVB-net de hele dag verstoren. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.109.700
Brussel 04 december 2021 

Op 6 december 2021 organiseren ABVV, ACV en ACLVB een nationale dag van betogingen in Brussel en ook het MIVB-net zal daarvan gevolgen ondervinden. MIVB zal haar reizigers in real-time informeren maar vraagt wel om voor verplaatsingen op die dag zoveel mogelijk alternatieven voor het openbaar vervoer te zoeken.   

Nationale actiedag.
Op maandag 6 december wordt op initiatief van verschillende vakbonden een nationale actiedag gehouden met daarbij een nationale betoging in de straten van de hoofdstad. De MIVB verwacht dat haar net maandag verstoord zal zijn door de deelname van een deel van haar personeel aan deze betoging. Bovendien zal de doortocht van de manifestatie een invloed hebben op het verkeer van verschillende lijnen van het netwerk.

Verontschuldigingen.
Het is moeilijk te voorspellen wat de omvang van de hinder zal zijn en daarom raadt de MIVB  haar reizigers aan om voor hun verplaatsingen in de hoofdstad op maandag zoveel mogelijk alternatieven voor het openbaar vervoer te zoeken. De MIVB verontschuldigt zich voor het veroorzaakte ongemak en zal haar uiterste best doen om haar reizigers de hele dag op de hoogte te houden van de situatie.

Praktisch.
Gedetailleerde informatie zal beschikbaar zijn op de website van de MIVB www.mivb.brussels, haar mobiele app en op de sociale media Facebook  facebook.com/mijnmivb  en Twitter @STIBMIVB. De dienst Customer Care zal die dag ook vanaf 6 uur 's ochtends bereikbaar zijn om vragen van reizigers te beantwoorden, telefonisch op het nummer 070 23 2000 en via sociale media Facebook en Twitter.

Bron: MIVB
Bewerking: jvds

Artikel: 12-21-8243
Geplaatst: 20:35 4/12/2021

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.