Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227868

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Inklimbeveiliging nodig tegen huisvredebreuk door inklimming-MM-311-02
05 september 2021
Huurders moeten zich beschermen tegen bedreigingen en inklimming verhuurder. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.521.600
Tienen 05 september 2021.

MM_311_02_Tienen_Inklimbeveiliging.pdf
TE HUUR, gehuurd en bedreigd.
 

De nieuwe saga rond een midden juni gehuurd appartement in Tienen, dreigt op dramatische gevolgen af te stevenen. De huurders, waaronder de auteur van dit artikel, worden bij herhaling met de dood bedreigd, dat gebeurt verbaal en met zinnebeelden door een naar het hoofd gerichte vinger en duim een denkbeeldig pistool uit te beelden. De verhuurder verschafte zich, vermoedelijk op 9 augustus 2021, door over de balustrade van het terras te klimmen, zonder meer toegang tot het verhuurde. Een vorige huurder van het appartement was daarover niet verwonderd, "bij mij kwam de verhuurder met een sleutel via de garage binnen" klonk het.Deze inklimbeveiliging is helaas wegens inklimming door de verhuurder en bedreigingen die de huurders quasi dagelijks incasseren, nodig en alleen bij deze beveiliging zal het helaas niet blijven. De balustrade is op een meer dan amateuristische wijze in mekaar gelast, op sommige plaatsen helemaal niet gelast - zie cirkel op foto -, verder zijn op diverse plaatsen de vierkante kokerprofielen van 38mm doorgeroest, de woningcontroleurs van IGS Tienen hebben daarover in hun verslag opmerkingen geplaatst. De verhuurder doet behalve de huur opstrijken, geen onderhoud!

Escalatie.
De verhuurder kon de zwakkere huurders door aanstelling van een andere huurder als pseudo toezichter, jaren onder de knoet houden, sinds 15 juni 2021 is daarin verandering gekomen. Dat zint noch de verhuurder, noch diens duidelijk gestoorde en agressieve aangestelde die niet beseft dat hij door de verhuurder voor de kar wordt gespannen, "Joske" zou de "wildernis" aan onkruid onderhouden, maar in plaats daarvan werden onooglijke omheiningen geplaatst en andermans terrein wederrechtelijk in gebruik genomen. De situatie is langs alle kanten uit de hand gelopen en escaleert. 

TE HUUR, gehuurd en bedrogen.
Deze nieuwe situatie en huurervaringen vormen een nieuw hoofdstuk in het boek dat helaas nog steeds op stapel staat "TE HUUR, gehuurd en bedrogen", wordt hier TE HUUR, gehuurd en bedreigd. Morsum Magnificat, alweer betrokken partij, toont hier voor de zoveelste keer de rol van de lokale besturen, in casu Tienen aan. 
 
Meer volgt asap in MM_311_02, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niet uit.

Artikel n: 09-21-8140
Geplaatst: 10:57 5/09/2021

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
 
Laatste update ( 06 september 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.