Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227732

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat fluit de ambitieuse Maxim Veys van Vooruit terug!
29 mei 2021
Het "Groeipakket" zou niet gericht zijn op bepaalde mensen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.558.300
Redactie 29 mei 2021.

Jong socialistenveulen Maxim Veys - Vooruit -, kan het naar buiten toe, zoals vele politici, goed, in de Commissie Wonen zelfs zeer goed, brengen. De recente nieuwsbrief kopt "Maxim Veys wil een specifieke aanpak voor armoede tijdens de coronacrisis". In dat artikel heeft Maxim het ook over "betaalbare en duurzame" woningen, Morsum Magnificat fluit Maxim meteen terug en noemt dat de Maxim Veys Utopie omdat het probleem honderd procent de schuld is van de politiek. Waarop wacht Maxim om de bevoegde instanties in te schakelen omdat de lokale besturen hun wettelijke verplichtingen ontlopen? Neen, Maxim gaat en zal dat niet doen want dat zou politieke zelfmoord zijn.

De Palestijn.

De voorbije periode was de auteur van dit artikel onderwerp van een uithuiszetting, dat kon gebeuren door het lokale wanbeleid in Aalter en omdat ons kromme systeem vatbaar is voor klassenjustitie. Een mediaman en advocaat als een Jef Vermassen, kan zoals is bewezen, meer bereiken dan de advocaat Dieter De Neve. De Palestijn Mohammed werd ook via de vrederechter bevolen om zijn huurpand te verlaten, maar onze Mohammed werd langs alle kanten, vooral door de gemeente Begijnendijk -en Wonen Vlaanderen- gesteund en heeft ondertussen een alleenstaande woning betrokken. Tijdens zijn korte zoektocht naar een ander pand deelde Mohammed een document uit waarin hij zijn inkomen opsomde. De man is hier als vluchteling met open armen ontvangen en nog geen drie jaar later heeft Mohammed zijn gezin uit Palestina laten overkomen en was er al een gezinsuitbreiding, het levert hem een groeipakket op van meer dan zeshonderd euro. 

Nooit gewerkt en zeer goed betaald.

Mohammed, noch zijn vrouw, hebben hier in België ooit gewerkt, laat staan belastingen betaald, na drie jaar krijgt het gezin officieel -zonder eventuele andere niet gekende inkomsten- bijna tweeduizend euro, maar het is quasi honderd procent zeker dat Mohammed links en rechts, naar voorbeeld van de doorsnee Belg, nog wat ongekend bijverdient. Maxim Veys moet niet komen vertellen dat die mensen hier niet genoeg gesteund worden, erger, Erik de Belg, die hier meer dan vijftig jaar heeft gewerkt ontvangt MINDER dan Mohammed die hier NOOIT werkte!     
 
Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd maar de politiek heeft bij deze redactie dan ook niéts te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 05-21-8071
Geplaatst: 19:35 29/05/2021
Laatste update ( 29 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.