Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227849

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Huurzaak Lotenhulle: Huurders naar Cassatie.
16 mei 2021
Huurders leggen zich niet neer bij beslissing Rechtbank Eerste Aanleg.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.388.600
Redactie 16 mei 2021.

Diverse advocaten beklagen zich er over dat Justitie een puinhoop is geworden en Cassatie vaak nog de énige uitweg is om recht te doen spreken. In de huurzaak tegen de Huisartsenpraktijk Erwin Praet BV werden de rechten van de huurders al flagrant geschonden door de eigenzinnige vrederechter van Deinze, eigenaardig genoeg bracht ook de Rechtbank van Eerste Aanleg geen soelaas, dat was tijdens de zitting al duidelijk. De huurders gaan nu met de zaak naar het Hof van Cassatie die zal uitmaken of de rechters de wet niet correct hebben toegepast.

Negen dagen in plaats van negen jaar.

De verhuurder ondertekende door bemiddeling van vastgoedmakelaar Marc De Vos uit Evergem, op 2 september 2019 een 9-jarig huurcontract dat op 1 oktober 2019 in voege trad, de huurders betaalden correct de waarborg en de huur. Negen dagen later benaderde Marc De Vos in opdracht van de verhuurder, de huurders om de huur in der minne te verbreken, de verhuurders zouden zich niet goede voelen met de huurders! Frappant is dat de verhuurder nooit kennis maakte met de huurders en haar beslissing baseerde op wat Erna -de partner van de zaakvoerder van de verhuurder die geen partij is!!- op het internet over de auteur - en huurder - van dit artikel heeft gelezen! Volgens de huur- en andere wetten is dat geen reden om een huurcontract te verbreken, maar met heel veel geld is het hen wel gelukt, dat noemt men klasse justitie. 

Morsum Magnificat

De artikels die Morsum Magnificat in het kader van de huurproblematiek en het algemeen belang daarover bracht, dateren allemaal van na de laakbare feiten van de verhuurder die een 9-jarig huurcontract na 9 dagen opzegt wegens de journalistieke internetreputatie van de huurder. Nooit heeft de verhuurder de huurder daarover aangesproken, maar meteen zoals in de middeleeuwen, machtsmisbruik gepleegd.  

Cassatie.

Meer volgt in MM MM-307-06, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niéts te vertellen.

Artikel: 05-21-8061
Geplaatst: 13:52 16/05/2021

Laatste update ( 16 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.