Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227766

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalst : Geen terras, geen nood, dan nemen we het openbaar domein in!
09 mei 2021
Kuddevolk laat zich door de klassieke pers meeslepen om voorál op een terras te gaan zitten.  

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.311.100
Aalst 09 mei 2021

Het is nogmaals duidelijk hoe het "volk" zich door de klassieke pers laat meeslepen, vooral VTM waar de politie en justitie kind aan huis is, kent niettegenstaande zij hun beeldmateriaal laten gebruiken, toch nog veel te veel bijval door het persgeile volk. Dat de Horeca elk moment om de kassa te spijzen te baat neemt, is nogal wiedes, de gemiddelde termijn dat een Horeca zaak overleeft is 750 dagen! Het is onbegrijpelijk dat de Regering weer met een simpel MB iedereen op de knieën krijgt! De minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden -CD&V-kan totaal gevoelloos spreken als een robot, samen met De Wever op een terras in Antwerpen, het volk trapt er weer in.

Openbaar domein.

In Aalst was de bezetting van de terrassen in de uitgangsbuurt aan het Vredeplein en in de omgeving van het station kort na de middag nog ondermaats, de terrassen waren ver van vol. Café's die geen terras hebben, maakten er een van, zoals café Flair aan het station, daar was het voetpad een terras geworden, het volk dat op het voetpad loopt, moet daar maar op de straat verder - foto inzet -.

Innemen van het openbaar domein is in Aalst een fluitje van een cent!

Brood en spelen.

Het is schrijnend om vast te stellen hoe het volk zich voor de camera's als een kieken zonder kop gedraagt, de maatschappij beseft niet eens dit het systeem de coronacircus misbruikt om het volk hun vrijheid af te pakken en in het gareel laat lopen, de politiestaat een feit is! 

Meer volgt misschien we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 05-21-8056
Geplaatst: 16:49 9/05/2021

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.