Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227596

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter : Vervuilde kiezel van gelijkgrondse berm aan 't Kanteelke gesaneerd.
08 mei 2021
Nieuwe wijn in oude zakken, er wordt op dezelfde plaats opnieuw geparkeerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.297.500
Redactie 08 mei 2021

Na ons artikel van 26 februari 2021 en 14 april 2021 blijkt uit foto's die wij op 7 mei 21021 hebben kunnen maken -inzet-, dat Aalter na melding van Morsum Magnificat de olievervuiling van de kiezel van gelijkgrondse berm aan Ter Walle 27 -'t Kanteelke- heeft opgeruimd en opnieuw kiezel heeft gestrooid, waarom geen ander middel, dit is nieuwe wijn in oude zakken. Auto's moeten daar niet parkeren, er is voldoende plaats op de rijbaan

Advocatenbatterij op kosten van de belastingbetalers van Aalter!

Het onbehoorlijk bestuur in Aalter, waarop we asap met bewijsmateriaal nog uitgebreid terug komen, durft, nadat ze een paar keer op de bek gingen, blijkbaar niet meer met inwoners / burgers te communiceren. Deze melding van Morsum Magnificat van vervuiling aan Ter Walle 27 aan de milieudienst, werd beantwoord door die advocatenbatterij ARCAS uit Antwerpen, de advocaat van dienst is Joost Bosquet die ook Dries Van Langenhove van het Vlaams Belang verdedigt, liet in een brief van 22 maart 2021 weten dat Aalter de melding had ontvangen en er stappen zouden worden gezet, wat inderdaad gebeurde. Aalter betaalt advocaten om burgers te antwoorden, als dat geen verspilling is van belastinggelden, zeer vreemd dat de oppositie daarover nog geen vragen stelde, maar de wolven in het bos bijten -ook in Aalter- mekaar niet.

Vlak voor 't Kanteelke.

Schandalig is dat die vervuiling op de gelijkgrondse berm vlak voor Ter Walle 27 plaatsvond. Ter Walle 27 is het adres van 't Kanteelke waarvan Patrick Carlier, milieu flik van Aalter, statutair zaakvoerder is. Ondertussen blijkt Carlier met pensioen te zijn. Van het feit dat de vervuiling volgens Aalter alleen door een Brits voertuig zou zijn veroorzaakt, geloven wij bij deze redactie niets. Er is ook een BMW met Belgische nummerplaat die daar systematisch geparkeerd staat, maar ook anderen, klanten van 't Kanteelke parkeren daar op de gelijkgrondse berm, dermate dat er onvoldoende plaats is dat voetgangers de verhoogde berm kunnen nemen - art.23-24-25 Verkeerswet van 01 december 1975 -.

De vervuiling is weggenomen, nieuwe kiezel geplaatst, auto's parkeren er opnieuw, nieuwe wijn in oude zakken, deze BMW staat er met de regelmaat van een klok.     

Meer volgt nog we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 05-21-8053
Geplaatst op 11:17 8/05/2021
Laatste update ( 08 mei 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.