Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9577049

Laatste artikelen
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
Sukkelpop: Voor het geld danst de beer, ook Chokri en al de rest.
MIVB laat op de autoloze zondag gratis reizen.
Radio2: Sven Pichal, met al "zijn" medewerkers, is gewoon een dikke nek.
Onderwerpen die de volgende dagen aan bod komen in Morsum Magnificat.
Morsum Magnificat pakt redactie in Lotenhulle in.
20 april 2021
Hoera!! We verlaten dra het Kremlin en we zeggen: Nit meer Aalter.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.138.800
Aalter 20 april 2021

Met heel veel genoegen kunnen we aankondigen dat Morsum Magnificat uiteindelijk, na 117 pogingen een ander pand te vinden, binnen enkele dagen vertrekt uit Aalter. "Oef", we kunnen hier uit de kleinburgerlijke omgeving nu wel echt vertrekken, uiteraard komen we nog terug op onze ervaringen van de voorbije 18 maanden.

Tijdelijk niet actief.

Aangezien we pas sinds vandaag effectief aan de verhuis kunnen beginnen, zal het redactiewerk geheel of toch minstens gedeeltelijk worden stilgelegd. Telenet zet onze internetverbindingen pas op 28 april terug in dienst, uiteraard zijn we via onze mobiele apparatuur nog in contact met de server, maar dat willen we beperken omdat de achterliggende administratie minstens tot einde april stil ligt. 

OCMW.

Heel frappant is dat in extremis het OCMW over een vrijgekomen doorgangswoning zou beschikken die recent is vrijgekomen, maar er zijn wel verschillende kandidaten, de vraag werd gesteld om de kandidatuur te stellen, maar dan moeten ze eerst nog een sociaal onderzoek starten, zij hebben dan toelating nodig om alles over de kandidaat uit te vlooien. We komen asap terug met informatie en een waarschuwing voor zij die reeds aan een OCMW vast hangen of er door de crisis nog zullen terecht komen. Hier leest u de brief aan het OCMW van Aalter!  

We vertrekken naar rustiger oorden - Regio Aalst - zonder voorbijrazend verkeer om daar in alle rust te bekomen van de kater van Aalter.      

Meer hierover NOOIT MEER AALTER en de eisen van het OCMW volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 04-21-8039
Update Geplaatst: 22:16 20/04/2021

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.