Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9576908

Laatste artikelen
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
Sukkelpop: Voor het geld danst de beer, ook Chokri en al de rest.
MIVB laat op de autoloze zondag gratis reizen.
Radio2: Sven Pichal, met al "zijn" medewerkers, is gewoon een dikke nek.
Onderwerpen die de volgende dagen aan bod komen in Morsum Magnificat.
Aalter :Politie laat een aan de ketting gelegde auto ontsnappen-MM-306-05
14 april 2021
Auto die op berm aan 't Kanteelke vervuilde, verdween mt wielklem.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.172.600
Aalter 14 april 2021

Het is wel heel vreemd, dat een in Aalter gevreesd milieu- flik en statutair zaakvoerder van 't Kanteelke de vervuiling voor zijn etablissement niet heeft - willen- zien !? Na melding van Morsum Magnificat werd de te verwijderen zone afgebakend. Morsum Magnificat levert hier nogmaals het bewijs van de onbehoorlijke werking van de politie van Aalter. 
 
Wordt uiteraard nog vervolgd.

Niet de statutaire zaakvoerder van 't Kanteelke die een in Aalter gevreesd milieu flik is, bracht de vervuiling van de gelijkgrondse berm vr 't Kanteelke aan het licht, maar wel deze redactie. We zetten in die e-mail voor de milieudienst van Aalter, ook Vlaams minister Zual Demir en de milieudienst van Oost-Vlaanderen in copy conform, dat moest doofpotoperaties en de politieke invloed van het beleid in Aalter, wat minder kans geven.

Actie milieudienst. 

Het klinkt bij deze redactie haast ongelooflijk, maar het blijkt dat de milieudienst van Aalter ter hoogte van Ter Walle 27 te Aalter poolshoogte is gaan nemen en de melding van Morsum Magnificat diende te beamen. De vervuiler zou zelfs gekend zijn, een personenauto. De politie werd erbij gehaald en de auto werd voorzien van een wielklem. Edoch, even later moet blijken dat auto n wielklem verdwenen zijn, de aan de ketting gelegde auto is met wielklem en alles foetsie. In andere gemeenten, zoals bijvoorbeeld Genk, worden dergelijke auto's meteen getakeld. 

Meer over Aalter volgt in MM, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij de redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 04-21-8036
Geplaatst: 21:26 14/04/2021
Laatste update ( 24 april 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.