Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8764802

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
Aalter neemt het weer op voor kapitaalkrachtige verhuurder in huurzaak.
07 april 2021
Subjectieve vaststelling van verhuurder wordt door Aalter aanzien als waarheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.006.900
Aalter 07 april 2021

Morsum Magnificat noteert nu meer dan 8 miljoen paginabezoekers. 

De hardvochtigheid van het bestuur van Aalter om de huurder te pakken neemt, solidair met de verhuurder, steeds grovere vormen aan. Aalter heeft nu, zogenaamd in opdracht van het parket, de Hoge Raad voor de Handhaving gevat om een boete van honderd euro per dag op te leggen voor de radioamateurantenne, een verticale spriet van 4,60m hoog en 9mm diameter en de twee kleine reclamepaneeltjes van Morsum Magnificat. Die kleine paneeltjes van nog geen halve vierkante meter, zijn een doorn in het oog van de verhuurder, de Huisartsenpraktijk Erwin Praet bvba.

Incompetentie.

Ondanks het feit dat de verticale spriet slechts 4,60m hoog is en daardoor minder dan vijf meter hoog en dus niet vergunningsplichtig is, kan de antenne, mits een antenneafstemeenheid perfect binnen het werkgebied worden afgestemd, on4cw heeft daarvoor in Lotenhulle een MFJ 901B gebruikt. Met die opstelling nam on4cw met succes deel aan de internationale Marconi Memorial Contest -MMC-. Uiteraard stelt zo'n minieme opstelling in zo'n wedstrijd op wereldniveau niets voor, maar het gaat. Om de huurder te "pakken" heeft Erna het bestuur en de politie van Aalter voorgelogen dat de antenne bij gebruik met een tussenstuk wordt verlengd waardoor de antenne toch vergunningsplichtig is! Het parket, het bestuur van Aalter en de politie, wars van enige kennis, trappen er in!

Wellicht de meest door de verhuurder bespioneerde huurders in Belgi.

Zo bespioneert Erna de huurders en beweert op die manier dat bij gebruik, de antenne met een tussenstuk wordt verlengd/verhoogd, het systeem gelooft dat, z simpel is dat in Aalter!

Hoge Raad voor de Handhaving.

Ondertussen heeft het kleinburgerlijk bestuur van Aalter twee collegebeslissingen genomen, n burgemeestersbesluit op 04 maart 2021 van Pieter De Crem tot herstelvordering van een bouwmisdrijf en een ander besluit van het college op 02 maart 2020 om een advocaat aan te stellen voor de communicatie met een bewoner! Op 25 maart 2021 verzoekt Aalter aan de Hoge Raad voor de Handhavingsuitvoering om herstelvordering van het door de dienst Ruimtelijke Ordening -Tania Baeckelandt- en de politie -Patrick Carlier- vastgestelde bouwmisdrijf en dat te beboeten met een dwangsom van honderd euro per dag.         
 
Meer volgt zeker nog, we zijn de gazet niet, worden niet gesubsidieerd, werven geen leden en maken ook geen publiciteit.

Artikel: 03-21-8031
Geplaatst: 17:17 7/04/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 07 april 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.