Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8765016

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
Antwerpen: Sihame El Kaouakibi en Erika Xuan opgepakt en aangehouden, dixit Tscheldt.
03 april 2021
Tscheldt beschuldigt journalist Faroek Özgünes foto's van Tscheldt te hebben gebruikt. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.974.300
Antwerpen 03 april 2021

Volgens het steeds beruchter wordend Antwerpse satirisch blad Tscheldt, zijn Open Vld coryfee Sihame El Kaouakibi en haar huisgenote Erika Xuan opgepakt en aangehouden, het is wel nieuws dat Tscheldt recent op 01 april om 12:24u. met veel details bracht, maar zonder foto's van de aanhouding. Voor Sihame zou dat vreemd zijn, aangezien haar onschendbaarheid nog niet is opgeheven. Tscheldt ligt ook op ramkoers met Faroek Özgünes omdat de journalist diverse foto's van Tscheldt zonder bronvermelding zou gepikt hebben, Tscheldt publiceert nu op haar website de 14 foto's waarvan sommigen door Faroek zouden zijn gebruikt.  

Faroek.

De 57 jarige VTM Journalist Faroek Özgünes werd op 28 november 1963 in Ankara geboren, hij heeft het hier gemaakt en het lijkt erop dat hij een slippendrager van politie en parket is geworden, het feit dat pers, politie en justitie het te goed met mekaar kunnen vinden is een kwalijke zaak. In de zaak van Sihame El Kaouakibi kan het bijna niet anders dan dat de voorlopige bewindvoerder de bron is van Faroek, die bewindvoerder moet k aan de tand worden gevoeld wegens mogelijke schending van haar beroepsgeheim. Faroek zelf woont in een niet onaardig optrekje in Putte, de toegang afgesloten met een heuse ondoorzichtige poort, Faroeks zuster werkte bij Bpost in Genk en was tezelfdertijd ook journaliste voor de gazet.

Niet bereikbaar.

We probeerden de grote-?- Faroek via zijn GSM te bereiken om een reactie te bekomen, maar het lukt niet, zijn GSM is en blijft een bezettoon geven, we stuurden om 20:48u naar Faroek een sms maar nog geen reactie ontvangen.
 
Meer volgt zeker nog, we zijn de gazet niet en wij worden niet gesubsidieerd, werven geen leden en maken ook geen publiciteit.

Artikel: 03-21-8030
Geplaatst: 22:08 3/04/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.