Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7605865

Laatste artikelen
Peer: Openbaar elektrisch net op de Meeuwerbaan gevaarlijk.
Morsum Magnificat: Activiteiten in februari 2021
Wolvenschrikdraad en de spreidingsweerstand van de aarding.
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
Aalter: Verkeershinder aan Steenweg op Deinze door inrichting Proximus.
Aalter : Zaakvoerder 't Kanteelke mocht hoofdredacteur Morsum Magnificat fouilleren-Update1
17 februari 2021
Uitbater van een café restaurant en ook politieagent van het actief kader in Aalter kan niet.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.593.400
Aalter 17 februari 2021.

Update 1
Nevenactiviteit van actief kader van de politie.

De statutaire zaakvoerder van 't Kanteelke Patrick Carlier is eveneens Eerste Inspecteur van politie bij de PZ Aalter en heeft het ook op deze redactie gemunt. Politieambtenaren die actief bij de politie werken moeten daarvoor de toelating bekomen. Het lokale bestuur in Aalter weigert die toelating te tonen. Een commissaris van de Algemene Inspectie op de Politiediensten vindt het vanzelfsprekend dat wanneer de politieman daar zaakvoerder is daarvoor de toelating heeft.  

Minister Binnenlandse Zaken.

Aangezien Aalter weigert de inhoud van het bestuursdocument met die toelating bekend te maken, gaat deze redactie er van uit, dat die toelating er niet is. We stellen de vraag aan de kersverse Minister van Binnenlandse Zaken, die reageert met een brief van 10 december 2020 en verwijst opnieuw naar het lokale bestuur. Op 21 december 2020 wordt aan de voorzitter van het politiecollege een nieuwe vraag gesteld over de toelating aan de Eerste inspecteur Carlier om als statutair zaakvoerder van t' Kanteelke te fungeren, Carlier fungeert in 't Kanteelke ook als garçon, een actieve politie- ambtenaar in casu in Aalter die er ook bij de politie actief is, lijkt onaanvaardbaar. Aalter heeft nog steeds geen duidelijkheid gegeven. 

-- Einde update 1
20:15 18/02/2021  

De zaak van de valse beschuldigingen dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat de radioverbindingen van de politie zou afluisteren en de pesterijen van de politie van Aalter, blijft actueel. Gisteren 16 februari werd de hoofdredacteur van Morsum Magnificat tijdens een zogenaamde routine verkeerscontrole aan de Heirstraat te Lotenhulle staande gehouden en meegenomen naar het politiekantoor van Aalter. Tijdens die controle om half tien, werden de boorddocumenten gecontroleerd en een alcoholtest afgenomen, boorddocumenten in orde en ademtest negatief. Welke 77-jarige zit om halftien 's morgens achter het stuur met een glaasje te veel op? Bij de EID controle bleek de hoofdredacteur als geseind -door de PZ Aalter !!- in de database van de politie te zijn opgegeven en mocht mee naar het bureau.

16 februari 21 om 09:50 in de combi van de PZ Aalter onderweg naar het politiekantoor.Dinsdag 16 februari 2021 om 09:30u controle ter hoogte van frituur Leandro, volgens deze redactie opgezet.

Falend systeem en pesterijen van de politie van Aalter.

Alles draait rond een burgerlijk huurgeschil met de Huisartsenpraktijk Erwin Praet die, zoals diverse bewijzen waarover Morsum Magnificat beschikt aangeven, zeer goede relaties heeft met het lokaal bestuur van Aalter en ook met de politie die zich meer dan een keer partijdig opstelde waarvan de bewijzen aan het parket in Gent werden geleverd. Dat de hoofdredacteur in de database van de politie geseind werd, kan enkel en alleen door de politie van Aalter zijn gebeurd. Vandaag, drie weken nadat de hoofdredacteur door het BIPT in opdracht van het parket, de hoofredacteur heeft ondervraagd, is de seining in de politiedatabase niet verwijderd en plukte de politie van Aalter onterecht de hoofredacteur van de weg en hield hem een uur in het politiekantoor vast, inclusief een "fouille", dat fouilleren gebeurde door de zaakvoerder van 't Kanteelke die bij de PZ Aalter Eerste inspecteur van politie is! Een politie-inspecteur die in de gemeente waar hij dienst loopt ook zaakvoerder is van een café restaurant, is wellicht ongezien in België. 

Toegangsverbod 't Kanteelke.

Bijkomstig is er ook het feit dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat en de zaakvoerder van MORSE-Press Vof geen toegang krijgen tot 't Kanteelke, wat volstrekt onwettig is. Een horecazaak is immers een publiek toegankelijke gelegenheid. De zaakvoerders van het Kanteelke werden, nadat zaakvoerder en hoofdredacteur werden verzocht om, onder bedreiging van het oproepen van de politie, nota bene de collega's van zaakvoerder Patrick Carlier, het terras van 't Kanteelke te verlaten, daarover met een brief van 12 juli 2020 geïnterpelleerd, zij reageerden daar niet op maar daarmee is die zaak nog niet van de baan.  

Afluisteren ASTRID.

In MM 303-04 en het online artikel van 14 januari 2021 hebben wij al grotendeels uitgelegd van wat Morsum Magnificat onterecht werd verdacht. De politie van Aalter die zelf wegens schending van het beroepsgeheim de oorzaak was van een informatielek over een inbraak, beschuldigt, nadat de hoofdredacteur op de plaats van de inbraak verscheen, Morsum Magnificat ervan de politie hebben beluisterd, absolute nonsens en valse beschuldigingen die met bewijsmateriaal tegen de politie van Aalter aan het parket werden overhandigd.

Ontseining.

Personen die in de politiedatabase zoals hier, om zogenaamd verhoord te moeten worden, ANG geseind worden, moeten na verhoor een bewijs van ontseining vragen, dan nog betekent het niet dat die ontseining snel gebeurd, de inspecteur in Aalter beweert dat het onmiddellijk gebeurt, we trekken dat nog na. Alle heisa en tijdelijke vrijheidsberoving door de politie van Aalter was niet terecht, er komt nog een vervolg  aan die actie. 
 
Weigering ondervraging door PZ Aalter.

Op één of andere manier is het -nonsens- verhaal van het "beluisteren" van de Aalterse politiediensten bij het parket van Oost-Vlaanderen terecht gekomen, waardoor de PZ Aalter de hoofdredacteur oproept voor een ondervraging in aanwezigheid van het BIPT. Met een aangetekend schrijven van 22 oktober 2020 -EVS20101325- aan het parket van Oost-Vlaanderen meldt de hoofdredacteur niet door de PZ Aalter ondervraagd te willen worden en zegt dat het BIPT welkom is hem op de redactie te verhoren, de politie van Aalter wordt daarvan eveneens geïnformeerd, toch werd een seining doorgevoerd en de ontseining na de ondervraging door het BIPT op 14 januari 2021 is evenmin uitgevoerd. Nogmaals een bewijs van het falend systeem en hoe dat met assertievelingen afrekent.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund, hoogstens af en toe een welgekomen donatie van enkele lezers. 

Artikel: 02-21-7981
Geplaatst: 9:27 17/02/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 28 februari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.