Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7605539

Laatste artikelen
Peer: Openbaar elektrisch net op de Meeuwerbaan gevaarlijk.
Morsum Magnificat: Activiteiten in februari 2021
Wolvenschrikdraad en de spreidingsweerstand van de aarding.
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
Aalter: Verkeershinder aan Steenweg op Deinze door inrichting Proximus.
Pfizer-vaccin onderwerp van onderzoek in Noorwegen en Duitsland-Update4
11 februari 2021
Overlijdens in Noorwegen en Duitsland na toedienen Pfizer-vaccin
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.546.300
Redactie 11 februari 2021

-- Update 4.

Fernand Haesbrouck : Gevaarlijke ...

In ziijn laatste nieuwsbrief 1322 van 19 februari 2021 heeft de apotheker het over " Gevaarlijke .... virusconcentraties in de lucht ..."  maar wat baten kaars en bril als het "volk" niet zien en wil.

-- Einde update 4
8:32 20/02/2021 

-- Update 3
Geen "Griepvaccin" dixit apotheker 

Ook de meest recente nieuwsbrief 1320 van 14 februari 2021 van apotheker Haesbrouck willen we u niet onthouden. Hoe lang gaat het nog duren vooraleer "Het Volk" begrepen heeft dat er rond het coronacircus, en vooral de tegenstrijdige en verwarrende informatie, te veel mis loopt en de klassieke pers het spel volledig meespeelt en veel te weinig kritische stemmen / deskundigen aan het woord laat! Niet vergeten dat de Bill & Miranda Gates foundation de pers wereldwijd financieel ondersteunt, ook de Europese journalisten, gevestigd aan de Wetstraat 155 te Brussel waar de dagelijkse persconferenties voor de "Ja" knikkende pers plaatsvinden. 

Wereldwijd.

Als we deze wereldwijde statistieken mogen geloven, zijn er tot vandaag 14 februari 2021, al meer dan drie miljoen "Global Cases", de vraag is of al die doden wel degelijk het gevolg zijn van het zogenaamde Covid-19 virus, of is het zo dat alle doden die noemer krijgen opgeplakt om "Het Volk" bang te maken en te stimuleren zich te laten vaccineren? 

EU Vaccinatiekaart.

Al een hele poos is Europa ook al doende met het op poten zetten van een "Gemeenschappelijke vaccinatiekaart ", het zal nog zo ver komen, dat wie zich niet laat vaccineren tot wanneer de wereldwijde natuurlijke zuivering een feit is, in zijn / haar kot zal moeten blijven.

-- Einde update 3
11:32 14/02/2021

-- Update 2
Nog straffer !

We laten u kennis nemen met de nieuwsbrief 1319 van 13 februari 2021 van Apotheker Fernand Haesbrouck, dit geeft opnieuw stof tot nadenken. Wij bij deze redactie hebben onze gewoonten nog geen sikkepit gewijzigd, of aangepast en zijn ook niet van plan ons door het systeem te laten meeslepen of manipuleren. Van Fernand Haesbrouck mogen we toch als ervaren apotheker toch aannemen te weten over wat het hier gaat, heeft ook wel enkele bronnen die dat ook weten.

-- Einde update 2
14:05 13/02/2021

Aan de dragers van het systeem.

We verwijzen naar de laatste nieuwsbrief van de Ieperse Apotheker die het gevaarlijke virus en vooral de wetenschappers steeds meer belachelijk maakt, dit is de laatste versie in nieuwsbrief 1318 van 12 februari 2021.

-- einde update 1
17:41 12/02/2021

Wie nog niet begrepen heeft dat de ganse affaire rond Covid-19 stinkt, leeft maar half. De klassieke pers, gestuurd door "het systeem", blijft zich focussen op cijfers van besmettingen en overlijdens, het zijn altijd dezelfde virologen met "Van Zwanst" op kop, die hun waarheid mogen poneren. Er zijn echter ook nog anderen die minder vertrouwen hebben in de berichtgeving en deze brengen minder gunstige feiten, zoals : 

ABC Gezondheid.

In haar nieuwste uitgave over het "dossier Covid-19" brengt ABC Gezondheid nieuws over de 29 overlijdens in Noorwegen en 10 in Duitsland na het toedienen van het Pfizer vaccin, het zou gaan om oudere personen waarbij de mildste ongewenste effecten fataal kunnen zijn, schrijft ABC gezondheid.

Oorlog om de farma belangen.

In zijn nieuwsbrief 1317 van 10 februari 2021 wijst apotheker Fernand Haesbrouck naar de strijd van de onderlinge belangen in de farma industrie, een decennialang niet onbesproken industrie met invloed van de machtige Bilderberg loge waartoe ook de Nederlandse Koninklijke familie behoort. Haesbrouck heeft het erover dat de huidige genocide een perverse machtsstrijd ontlokte onder de farmaceutische belangengroepen ...

Hoe lang nog?

Hoeveel bedrijven zullen dit jaar, met alle gevolgen van dien, op de fles gaan? Het is pas wanneer de faling een feit is dat de aap uit de mouw komt! Wie de stap naar het OCMW zal moeten zetten, zal heel snel ervaren dat OCMW's niet zijn wat veel mensen denken wat het is, of moet zijn. Falingen veroorzaken doorgaans heel veel ellende, verkoop woning en inboedel, uithuiszettingen, dakloosheid. Helaas heeft deze redactie het allemaal meegemaakt, zelfs bij minus 8 op straat gezet!! -foto inzet- Niemand heeft ons toen geholpen, k het OCMW van Begijnendijk niet, integendeel! OCMW's zijn politieke instrumenten die op de koop toe nog afrekenen met assertievelingen! Hoe lang gaat het volk deze feitelijke onderdrukking nog accepteren?

In Begijnendijk bij - 9 en in de sneeuw zonder meer op straat gezet ..... onder de rode pijl de auto van de deurwaarder. 

NVDR.
Binnenkort, meer bepaald op 15 februari krijg ik "77" op de jaarteller, tot vaccineren ga ik mij zeker niet laten verleiden, het "systeem" moet maar andere proefkonijnen zoeken.  

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund, hoogstens af en toe een welgekomen donatie van lezers. Geen enkele politicus houdt onze pen vast, k Pieter De Crem niet.   

Artikel: 02-21-7977
Geplaatst: 10:51 11/02/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 21 februari 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.