Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7605362

Laatste artikelen
Peer: Openbaar elektrisch net op de Meeuwerbaan gevaarlijk.
Morsum Magnificat: Activiteiten in februari 2021
Wolvenschrikdraad en de spreidingsweerstand van de aarding.
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
Aalter: Verkeershinder aan Steenweg op Deinze door inrichting Proximus.
Aalter en de gevaarlijke laagspanningsnetten versus Morsum Magnificat-MM-304-01-slot
06 februari 2021
Morsum Magnificat vreest geen juridische actie van de Aalterse neo dictatuur.   
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.383.000
Aalter 06 februari 2021

bekijk eerst en vooral deze uitzending
Renaat Landuyt : we hebben zo'n klokkenluiders nodig !
Advocaat Filip van Hende : Monopolies leiden tot arrogantie van de macht. 
Als hoofdredacteur van het in 1983 opgerichte Morsum Magnificat dat sinds 2007 ressorteert onder een legaal Vlaams bedrijf dat Federale en provinciale belastingen betaalt, heeft de hoofdredacteur over een periode van dertig jaar veelvuldig bewezen deskundig te zijn in de conformiteit van elektrische installaties en veiligheid. Morsum Magnificat is door het Aalters bestuur nooit aanvaard en wordt gediscrimineerd en geïntimideerd. MORSE-Press Vof mag ook niet vermeld worden tussen alle andere bedrijven die op de website van Aalter gepubliceerd worden, werd zelfs al na een week van de perslijst van Aalter verwijderd. Aalter en haar politie mengen zich ook in de burgerlijke huurzaak met de bv Erwin Praet. 

Intimidatie en fnuiken persvrijheid.

Morsum Magnificat voerde sinds 2001 meer dan drieduizend onderzoeken uit rond gevaarlijke openbare elektrische netten in meer dan honderd gemeenten en steden. Nooit heeft iemand of een gemeente daarvoor een advocaat op ons afgestuurd, Aalter doet dat op een periode van 19 jaar als énige ! Onze rapporten die aan de respectievelijke betrokkenen, burgemeesters en overheden werden overgemaakt, kregen een vervolg in de zin van een herstelling en vaak ook een antwoord van ministers en anderen zoals een Geert Versnickt de Schepen van Openbare Werken van Gent, en op 21 oktober 2003 een reactie van de bevoegde minister Fientje Moerman en op 12 januari 2005 een uitgebreide reactie van minister Marc Verwilghen, dit zijn slechts enkele voorbeelden van een arsenaal aan brieven en officiële documenten waarover wij beschikken die bij eventuele juridische acties door Aalter dan ook tegen hen gebruikt zullen worden.


                                           Aalter ontvangt resoluut een "Rood" Morsum Magnificat label 


Bellemstraat :   Nog een staaltje van het  "kunst en vliegwerk " van de distributienetbeheerder en het politieke nest IMEWO 
 
In tegenstelling tot Aalter, reageerde Evergem wel correct.

Nadat Morsum Magnificat in Sleidinge -Evergem- een gevaarlijke situatie vaststelde en het bestuur daarvan op de hoogte bracht, werd drie weken later een nieuwe paal geplaatst. Toen Morsum Magnificat via haar bron van de werken op de hoogte werd gebracht en ter plaatse verscheen, dacht personeel van de aannemer KVZ dat wij tot de arbeidsinspectie behoorden, waardoor de hoofdredacteur bedreigd werd! Morsum Magnificat gaat niet bij de flikken janken, maar regelde het met de personeelsdienst van het bedrijf waarna de man diens excuses aanbood voor zijn onterechte bedreigingen! Indien er een klacht zou zijn geplaatst, zou die man problemen gehad hebben, hij was immers niet aan zijn proefstuk!  

Aalter : AREI bestaat niet meer!

In haar brief van 23 oktober 2020 schrijft Aalter dat het AREI inmiddels is opgeheven, een kwakkel van jewelste. We vragen ons af wie de personen in Aalter selecteert die zo'n onzin uitkramen. Het oude AREI van 21 maart 1981 is op 08 september 2018 door een nieuwe - trouwens waardeloze - versie van het AREI vervangen. De installaties in Aalter hadden aan het vroegere moeten voldoen en dat is niet het geval. Aalter had aan de brieven van de FOD Economie van 01 augustus 2002 gevolg moeten geven. 

De lokale besturen zijn de schuld van de gevaarlijke netten.

Het AREI en de theorie van de constructie van de netten bestaan, hier vindt u een klein deel van de methodes -  bron Intercom Distributie West - kijk vooral op pagina 9 - waarvan in de praktijk met alle mogelijke gevolgen van dien niet veel te zien is. Het zijn de lokale besturen die de grote schuldigen zijn! Een elektrisch net bouwen dat voldoet aan de wettelijke normen bouwen, is duur! Erger is dat de politici die in de intercommunales zetelen zoals Herlinde Trenson voor Aalter het wettelijke onderhoud uit puur geldgewin fnuiken! De opbrengsten van de veel te dure elektriciteit worden gebruikt voor politiek interessante projecten waarmee politici in de verkiezingen kunnen scoren !    

Niet alleen de LS netten.

Deze redactie heeft met het bestuur van Aalter nog andere raakvlakken zoals het OCMW die nog altijd geacht is om op een brief van 13 januari 2021 te antwoorden. Het is ook dat OCMW dat blijkbaar niet op huisbezoek durft te komen, daer à la tête du cliënt een deurbezoek van maakte. Het is een schande dat Aalter slechts één noodwoning heeft die bezet is.    

Binnenkort EXCLUSIEF :
Morsum Magnificat zet keuringsorganisme Aib Vinçotte in het VRT nieuws van december 2003 in haar hemd! 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund, hoogstens af en toe een welgekomen donatie van lezers. Geen enkele politicus houdt onze pen vast, óók Pieter De Crem niet.   

Artikel: 02-21-7975
Geplaatst: 15:24 6/02/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 21 februari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.