Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7605414

Laatste artikelen
Peer: Openbaar elektrisch net op de Meeuwerbaan gevaarlijk.
Morsum Magnificat: Activiteiten in februari 2021
Wolvenschrikdraad en de spreidingsweerstand van de aarding.
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
Aalter: Verkeershinder aan Steenweg op Deinze door inrichting Proximus.
ABC Gezondheid over de vaccinaties tegen SARS en MERS ...
28 januari 2021
De experimentele vaccinaties gebaseerd op "Gentechnologie" in ijltempo toegepast.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.273.000
Redactie 28 januari 2021

Van ABC Gezondheid kunnen we niet zeggen dat ze er niets van kennen, ze streven daar wel naar het gebruik van natuurlijke middelen, maar ABC Gezondheid behoort zeker ook niet tot de "Ja" knikkers over de wijze waarop het "Volk" door het systeem, inclusief de klassieke pers, met vereende krachten gemanipuleerd wordt, het loopt met de snelheid waarop vaccins op de markt komen duidelijk fout en het "Volk" mag duidelijk niet alles weten, er is zoals altijd veel te verbergen.

Niet alleen ABC.

Ook de apotheker uit Ieper, Fernand Haesbrouck, blijft over de gang van zaken op het systeem fulmineren maar het blijkt helaas ook niet te helpen. Het "Volk" zou massaal met minstens een paar honderdduizend, zonder geweld en vreedzaam, op straat moeten komen om hun ongenoegen te uiten, nog beter, het "Volk" moet bij de volgende verkiezingen massaal ongeldig stemmen en hun spaargeld onmiddellijk van hun rekening weghalen, dat zou pas een krachtig protest zijn dat effect heeft. Het volk laat zich door de klassieke media -de dragers van het systeem en steeds meer de slippendragers van de politiek, de politie en Justitie- meeslepen! Het komt wellicht nog zo ver dat zij die zich lieten vaccineren een sticker zullen opgeplakt krijgen en tegenover zij die geen sticker dragen, dus niet gevaccineerd werden, bevoordeeld worden!  

De recente nieuwsbrieven van Haesbrouck :


Nog meer volgt misschien, we zijn de gazet niet, we zijn en blijven onafhankelijk, voeren geen publiciteit en er is bij de redactie ook geen politieke manipulatie mogelijk.   
 
Artikel: 01-21-7961
Geplaatst: 12:36 24/01/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever


2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.