Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9577076





Laatste artikelen
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
Sukkelpop: Voor het geld danst de beer, ook Chokri en al de rest.
MIVB laat op de autoloze zondag gratis reizen.
Radio2: Sven Pichal, met al "zijn" medewerkers, is gewoon een dikke nek.
Onderwerpen die de volgende dagen aan bod komen in Morsum Magnificat.
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
14 januari 2021
BIPT Onderzocht de communicatiemiddelen van hoofdredacteur Morsum Magnificat. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.138.500
Lotenhulle 14 januari 2021

MM_303_04_Lotenhulle_BIPT.pdf

-- Update 1.

Het "Parket".

Tijdens het onderzoek van Morsum Magnificat in 2012 over de ASTRID lekken, heeft deze redactie diverse meldingen bij parketten geplaatst, onder meer in Mechelen, Antwerpen, Brugge, Brussel, Dendermonde, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Tongeren, Turnhout en ook diverse in Gent. Aan het parket in Gent onder de ondertussen geschorste Johan Sabbe, werden verschillende meldingen geplaatst, onder meer op 15 augustus 2012. De brandweer heeft de instructies van de minister genegeerd en bleef over haar pagers, die in Nederland "online" te zien waren, nog altijd de adressen waar een zelfmoord had plaatsgevonden doorgeven. De parketten hebben voor zover bekend, nooit iets ondernomen! Door het feit dat het parket in Gent dat nu wel deed, willen we weten hoeveel invloed dat Aalters "Eerste inspecteurke" van 't Kanteelke bij het parket in Gent heeft, Morsum Magnificat werd daarvoor van bange burgers uit Aalter gewaarschuwd.

-- einde update 1
20:20 17/01/202

Het burgerlijk geding tegen een "Notabele" uit Lotenhulle, de voorstad van Aalter, kreeg vandaag nog een nieuwe wending. De hoofdredacteur van Morsum Magnificat en radioamateur met roepnaam on4cw - foto te Rillaar - , is betrokken partij in die huurzaak waarover het laatste woord nog niet gezegd en geschreven is. Op 31 december 2019 hebben de huurders zich helaas naar de politie van Aalter dienen te begeven om aangifte te doen omdat het verhuurde pand door de verhuurder met een gesofistikeerde camera in het oog werd gehouden. 

Schending beroepsgeheim door politie Aalter.

Tijdens het noteren van de klacht dat op 31 december 2019 in het kantoor van het onthaal plaatsvond, was de hoofdredacteur van Morsum Magnificat er getuige dat de Inspecteur Franky D. alles herhaalde wat de meldster van een inbraak hem via de telefoon vertelde, informatie die voor een journalist waardevol is. Morsum Magnificat bracht er een artikel over dat is maatschappelijk relevant!! Het gaat hier wel degelijk ook over de schending van het beroepsgeheim door de inspecteur die de informatie over een inbraak in feite voor het aanwezige publiek bekendmaakte. Luister hier naar het formeel bewijsmateriaal dat de hoofdredacteur in het kader van diens journalistieke activiteiten, helaas, om te anticiperen op valse beschuldigingen, moet verzamelen. Het parket heeft die volledige tape ook in bezit.

BIPT Controleerde de installaties van on4cw. 

Wegens de verdachtmakingen door de politie van Aalter heeft het BIPT van het parket opdracht gekregen om bij on4cw op onderzoek te trekken foto inzet .....

Het voertuig van BIPT op de parking van de "Notabele", een parking die geen enkele aanwijzing heeft dat ze privé is- lokte al meteen een inspectie uit van Erna!

Eerdere artikels daarover.

28 april 20 - Politie Aalter : Inspectiediensten van de politie AIG moeten uitsluitsel geven. 

09 september 20 - Politie Aalter lekte zelf informatie over een inbraak in de Knesselaarsestraat. 
Onderzoek lang afgesloten.

Morsum Magnificat heeft haar onderzoek naar de lekken van het radionet A.S.T.R.I.D. reeds lang afgesloten, had zelfs destijds contacten met de speurders uit Asse die opdracht hadden van de Brusselse onderzoeksrechter De Coster om de zaak uit te spitten en bij diverse redacties huiszoekingen werden verricht. Morsum Magnificat heeft daarover diverse artikels gebracht, onder meer in MM- 237 - 08 van april 2015. Het parket moet ook eens nagaan wie de bronnen zijn van journalisten van onder meer VTM en bepaalde gazetten wiens journalisten en fotografen als de kippen bij een incident opduiken.

Meer volgt asap in MM 303-04, we zijn de gazet niet, we zijn/blijven onafhankelijk en ook de politiek kan Morsum Magnificat niet manipuleren. 

Artikel: 01-21-7954
Geplaatst: 18:50 14/01/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 17 januari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.