Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9577056

Laatste artikelen
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
Sukkelpop: Voor het geld danst de beer, ook Chokri en al de rest.
MIVB laat op de autoloze zondag gratis reizen.
Radio2: Sven Pichal, met al "zijn" medewerkers, is gewoon een dikke nek.
Onderwerpen die de volgende dagen aan bod komen in Morsum Magnificat.
Tom Van Grieken is een grote wolf in schapenvacht die je niet mag geloven.
09 januari 2021
Ook in de vrijheid van meningsuiting is Van Grieken en C° veel te ijdel 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.059.000 
Redactie 09 januari 2021

Sinds Jonas Muylaert perswoordvoerder van het Vlaams Belang is geworden, is Morsum Magnificat verwijderd van de perslijst, dat is in het verre verleden nog gebeurd, toen werden we na een kritisch artikel over Filip Dewinter 10 jaar van de perslijst verwijderd. Wie gelooft dat het Vlaams Belang een democratische partij is, mag zich een naďeveling noemen. Van Grieken beweert, als het over Dries Van Langenhove gaat, de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel te hebben, maar Morsum Magnificat weet als geen ander dat Van Grieken liegt. Er is geen enkele partij of politicus die scherpe kritiek veelt, de énige partij die daar wat minder last van heeft, is de Open Vld, maar dat is dan weer een partij die passieve -en erger- corruptie in het vaandel heeft. 

Pas op met het Vlaams Belang.

De gevolgen van het feit dat het Vlaams Belang niet aan de regering mag deelnemen zal misschien bij de volgende verkiezingen in 2024 nog duidelijk worden, maar "het volk" durft niet echt openlijk voor het Vlaams Belang op te komen en dat is misschien wel verstandig. Openlijk opkomen voor deze partij is zelfs niet nodig om er veel schade van te ondervinden. De hoofdredacteur van Morsum Magnificat weet daar alles van! Door deze brief van 23 maart 2005 van Dirk Claes -CD&V smeerlap- is VEBO Electroadvies failliet gegaan. U bent dus gewaarschuwd! Hier vertikt Van Grieken - rechts op de foto - bij de voorstelling van zijn boek " En nu is het aan ons " naar de lens van Morsum Magnificat te kijken, zó ver gaat het met het Vlaams Belang en Tom van Grieken.

Meer volgt misschien Morsum Magnificat is de gazet niet, we zijn/blijven onafhankelijk en ook de politiek kan Morsum Magnificat niet manipuleren.         

Artikel: 01-21-7951
Geplaatst: 21:43 9/01/2021

Erik Verbeeck – Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.