Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9577011

Laatste artikelen
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
Sukkelpop: Voor het geld danst de beer, ook Chokri en al de rest.
MIVB laat op de autoloze zondag gratis reizen.
Radio2: Sven Pichal, met al "zijn" medewerkers, is gewoon een dikke nek.
Onderwerpen die de volgende dagen aan bod komen in Morsum Magnificat.
Coronacircus: Kijk ook naar de mening van andere deskundigen!-Update1
05 januari 2021
Er zijn nog andere klokken dan de Experts die drager zijn van het systeem.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.025.900 
Redactie 05 januari 2021

-- Update 1
De "Experten staan te dicht bij de regering".

Raar maar waar, een gazet brengt vandaag de mening van een immunoloog bij de Columbia University in New York. Volgens die immunoloog zitten onze Experten te dicht bij de regering zodat ze die eigenlijk niet meer durven tegenspreken! Morsum Magnificat zegt het anders, échte Experten zullen nooit lang met politici kunnen samenwerken eenvoudigweg omdat deskundigheid en politiek water en vuur zijn. Als we het dagelijkse geleuter van Van Gucht horen en zien, dan is het toch overduidelijk dat zo'n man de slippen van de politiek draagt.
Moraal van het verhaal : we worden belazerd !

-- einde update 1
20:47 5/01/2021 

De Experts die niet weg te branden zijn uit de klassieke media, zijn "misschien" ook drager van het virus maar ze zijn "zeker" drager van het systeem, die iedereen in de tang heeft. We kennen ondertussen de klassiekers tussen de deskundigen, de nieuwe dweilen van de pers die van de ene naar de andere studio of redactie pendelen en overal het volk dezelfde door het systeem goedgekeurde verhalen mogen inwrijven. De klassieke media misbruikt de situatie en vooral sommige hoog bejaarden die in hun medium worden opgevoerd. Dat is blijkbaar dé manier om het volk te manipuleren! 

Andere deskundigen. 

Er zijn ook andere deskundigen die de strategie van Van Ranst en mooiprater Van Gucht wat nuanceren, maar die groep wordt gefnuikt. Het volk mag niet aan het twijfelen worden gebracht en is geacht blindelings te geloven wat hen door de politiek via hun slippendragers wordt ingelepeld. Hieronder vindt u linken naar artikels van Apotheker Fernand Haesbrouck die ook vaak filosofische proza brengt, maar ook indirect niet mals is voor wat er zich allemaal afspeelt. Dan is er nog "ABC Gezondheid" dat op de alternatieve geneeskundetoer gaat, maar ook, zoals diverse anderen, veel vragen heeft over de PCR testen.

ABC Gezondheid:
Haesbrouck 1301 : 
Haesbrouck 1302 
Morsum Magnificat is de gazet niet, we zijn/blijven onafhankelijk en de politiek kan Morsum Magnificat niet manipuleren.         

Artikel: 01-21-7950
Geplaatst: 15:05 5/01/2021

Erik Verbeeck – Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 05 januari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.