Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9576878

Laatste artikelen
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
Sukkelpop: Voor het geld danst de beer, ook Chokri en al de rest.
MIVB laat op de autoloze zondag gratis reizen.
Radio2: Sven Pichal, met al "zijn" medewerkers, is gewoon een dikke nek.
Onderwerpen die de volgende dagen aan bod komen in Morsum Magnificat.
Morsum Magnificat gaat onder voorbehoud, in 2021 als exclusieve media nog verder-Update2
02 januari 2021
Klassieke pers wordt steeds meer de regimepers met de pen van de politiek, de politie en justitie. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.998.000
Redactie 02 januari 2021

MM_303_01_2021_MM_Uniek.pdf

-- Update 2
Zelfs de CDBC speurder stapte uit ontevredenheid op!


Paul Meulemans destijds bij het HCT - Hoog Comité van Toezicht -,die destijds in 1987 onderzoek wilde voeren bij de BRT, maar door Patrick Dewael werd tegengehouden voerde ook bij het Ministerie van Openbare Werken -BEE-. Het is is toen dat we de commissaris hebben leren kennen. Meulemans was absoluut ontevreden over de bazen van de CDBC die zich te veel als manager opstelden en de speurders niet alle dossiers tot op het bot mochten uitspitten! Meulemans nam ontslag ! Paul Meulemans vocht een ongelijke strijd tegen een ongeneeslijke ziekte en koos voor Euthanasie. Alhoewel hij regelmatig contact had met Morsum Magnificat hebben we geen artikels over hem gebracht, Het Laatste Nieuws deed dat wel.

Procureur Rubens.

Meulemans en diens collega A.W. - nu nog in dienst bij de CDBC-  voerden destijds onderzoek rond de politie van HaZoDi, maar de procureur Rubens liet hen stoppen, de procureur liet in Het Belang van Limburg optekenen dat het onderzoek was afgesloten wat niet klopte !

-- einde update 2
7:34 4/01/2021

-- Update 1

Lees via deze link, recente nieuwsbrief 1301 van Apotheker Fernand Haesbrouck, doen !! 

--einde update 1
22:05 3/01/2021
 

Morsum Magnificat blijft zich als buitenbeentje bewegen tussen de klassieke pers die meer en meer dragers zijn van het politiek systeem dat het "volk" uit eigen belang, lees "geld en macht", belazerd! Niet vergeten dat de Vlaamse Regering de klassieke pers flink met belastinggeld ondersteund, de al flink rijke bazen van de gazetten 200 miljoen btw vrije financiële steun verleent om hun gazetten bij de abonnees te brengen. Bpost wordt steeds duurder maar functioneert slechter, maar de gazetten worden wel via een afzonderlijke toer bezorgd! De klassieke pers helpt de politiek hun gecensureerde boodschappen te brengen. Het wordt gevaarlijk wanneer justitie te veel bij de pers aanleunt, dat is onder meer het geval met de VRT waar Rechters onderonsjes hebben met journalisten die zij uitkiezen. 

Weze gewaarschuwd.

Door de vermeende pandemie die door diverse echte en onafhankelijke wetenschappers onderuit wordt gehaald, hebben de andere wetenschappers en duidelijke dragers / slippendragers van het systeem, de touwtjes in handen gekregen! Een van de grootste intelligente machtswellustelingen werd onder het stof uitgehaald, deze Professor werd nota bene door zijn eigen partij aan de kant gezet maar Frank Vandenbroucke is ondertussen helemaal terug van weggeweest, alleen op voorwaarde dat hij de macht kon verwerven en zo geschiedde! Vandenbroucke voorziet al 100 miljoen euro voor de GGZ -Geestelijke Gezondheid-, er zijn immers nooit meer zelfmoorden geweest dan nu! De gevolgen van de disproportionele vrijheidsberovingen zijn zelfs op korte termijn niet te overzien, de kleine onstabiele en slabbakkende bedrijfjes moeten er uit, de falingen zitten er met bosjes aan te komen met alle gevolgen van dien, het volk weze gewaarschuwd voor de gevolgen ervan.

OCMW van de regen in de drup.

Naïevelingen die denken dat ze bij het OCMW een veilige en professionele haven te vinden, zullen moeten ervaren dat de vaak veel te jonge en onervaren bakvissen die door de lokale politici in het zadel worden gezet, als jong en onervaren element door hun politieke broodheren gebrainwashed worden, oudere sociale assistenten nemen het morele gewicht van mensen te moeten weigeren die het echt nodig hebben, mee naar huis en haken op den duur af. De jonge elementen denken nog carrière te kunnen maken volgens de instructies van de politiek en vergeten het "sociale". 

Woningnood zeer groot.

Hoeveel gezinnen zullen binnen afzienbare tijd niet meer in staat zijn om de huur te betalen, uithuis zettingen zijn nu al schering en inslag en dat zal nog verergeren, gemeenten hebben geen of onvoldoende noodopvang en sassen de daklozen gewoon door naar de CAW's waar de residenten, tegen een vergoeding van ongeveer 25 euro per dag en per persoon, op de koop toe in hun bewegingsvrijheid worden beperkt !

De realiteit.

Wij bij Morsum Magnificat zijn geen zwartkijker of gefrustreerden, maar ervaringsdeskundigen die, in tegenstelling tot de klassieke pers, de realiteit zien en met anderen delen, daarmee  inderdaad de niet propere politiek tegen de haren strijkt, de politiek, lees het systeem, heeft toch genoeg journalisten die met hun pen schrijven! Er is, voor zover de hoofdredacteur over een periode van 65 jaar kan terugkijken, nooit zoveel gefocust op een pandemie, nooit zijn de sterftecijfers zo minitiueus -kloppen ze wel?- opgelijst, de pers zit meer in de ziekenhuizen dan op hun redacties. 

Blijf ons informeren.

Sommige lezers sturen regelmatig informatie, maar helaas zijn we vaak niet in staat om deze meteen te verwerken, maar we noteren het wel om er later, gemengd met andere feiten rond hetzelfde onderwerp, op terug te komen, blijf ons dus informeren. De fraudeurs die de sociale stand van de laagste inkomens ondermijnen, moeten ontmaskerd en aangepakt worden. Helaas werkt ook de fiscus niet correct en worden ook daar de fraudeurs vaak beschermd, Morsum Magnificat heeft daarvan meerdere bewijzen. Zelfs een gewezen speurder van de fraude cel van de federale politie -CDBC- heeft zich daarover beklaagd en bij de CDBC ontslag genomen! Diens collega die nu nog in dienst is zei botweg tegen de hoofdredacteur: "Als ge niet akkoord bent, verhuis dan naar het buitenland..."!

Zelfs de CDBC speurder stapte op!

Paul Meulemans destijds bij het HCT - Hoog Comité van Toezicht -,die destijds in 1987 onderzoek wilde voeren bij de BRT, maar door Patrick Dewael werd tegengehouden voerde ook bij het Ministerie van Openbare Werken -BEE-. Het is is toen dat we de commissaris hebben leren kennen. Meulemans was absoluut ontevreden over de bazen van de CDBC die zich te veel als manager opstelden en de speurders niet alle dossiers tot op het bot mochten uitspitten! Meulemans nam ontslag ! Paul Meulemans vocht een ongelijke strijd tegen een ongeneeslijke ziekte en koos voor Euthanasie. Alhoewel hij regelmatig contact had met Morsum Magnificat hebben we geen artikels over hem gebracht, Het Laatste Nieuws deed dat wel.  

Morsum Magnificat niets anders dan de waarheid, we zijn/blijven onafhankelijk en de klassieke pers kan Morsum Magnificat niet manipuleren.         

Artikel: 01-21-7947
Geplaatst: 16:20 2/01/2021

Erik Verbeeck – Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 04 januari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.