Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7144767

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Morsum Magnificat sluit op 31 december de orde van de dag af zoals altijd.
31 december 2020
Er valt hoegenaamd niets te feesten of te vieren, integendeel.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.942.300
Redactie 31 december 2020

Morsum Magnificat laat zich niet meeslepen in de fel overdreven commercialisatie van de eindejaarperiode. Wanneer we de cijfers van de klassieke pers over de uitgaven rond vreet- en zuipfestijnen mogen geloven, dan is er - tenzij in de Staatskas , helemaal geen crisis. Goed is dat de fiscus vanaf volgend jaar ook de stand van de bankrekeningen kan opvragen. Het is hoog tijd dat, vooral in deze tijden, de fiscale en sociale fraudeurs worden ontmaskerd en aangepakt maar dat moeten we eerst nog zien en dan geloven. De "Elite" in de maatschappij heeft nog altijd en overal haar gezaghebbende "vriendjes" die de fiscale en sociale fraudeurs de hand boven het hoofd houden, de wolven in het bos bijten mekaar niet. 

As usual.

Morsum Magnificat sluit deze donderdag af zoals alle andere dagen van het jaar, vandaag hangen we een kip aan 't spit en is er geen sprake van een "Bubbel" of bubbels, ook al zijn die spotgoedkoop geworden en vallen de glosso folders van de winkels daarvan met bosjes op de vloermat. Morgen is het een vrijdag zoals alle andere vrijdagen. Wij laten ons ook niet meeslepen of voor de kar spannen van de klassieke pers dat het "volk" vr hun camera's de gekste dingen laat doen, het "volk" beseft niet dat het gewoon een spel van de media is waarin ze meegesleept worden.  


De redactie, nokvolle ordners draait nog altijd 7 op 7 en totaal onafhankelijk en behoort tot geen enkele politie partij.

Intimidatie.

Ondanks de diverse rechtszaken rond het huurpand waar deze redactie gevestigd is en de ongelijke strijd tegen een kapitaalkrachtige verhuurder die een advocaat en mediaman als Jef Vermassen & Partners inschakelde, de zaak tegen de Vlaamse Regering en minister Diependaele bij de Raad van State, blijf ik in 2021 op mijn 77e, bij leven en welzijn, strijden tegen corruptie, incompetentie, machtsmisbruik, fraude en vooral onveilige elektrische installaties. Een ongelijke strijd omdat het "systeem" meer en meer faalt en deze redactie fnuikt. Wel nog een bedankje aan de enkelingen die ons met een donatie wat ondersteunen, foei aan de ogenspoelers die gniffelen en gratis informatie komen ophalen.  

Activiteitverslag van december 2020 volgt vandaag nog wel.

Artikel: 12-20-7945
Geplaatst: 18:48 31/12/2020

Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 02 januari 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.