Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7144619

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Stopcontacten met randaarde: Wolters Kluwer senTRAL ook overtuigend!-MM-302-07
29 december 2020
Waar blijven de "belhamels Volksvertegenwoordigers" in de Commissie Wonen?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.923.600
Redactie 29 december 2020

MM_302_07_Randaarde.pdf

Het heeft wegens een fout in de e-mail routing tussen Wolters Kluwer senTRAL en deze redactie wat geduurd vooraleer wij de toelating hebben ontvangen om hun artikel van 08 januari 2019 te gebruiken, een artikel dat werd gebracht door de gewezen Hoofdingenieur / Directeur van WASO -Werkgelegenheid Arbeid en Sociaal Overleg-, de arbeidsinspectie, Guido Haekens, in samenwerking met Wolters - Kluwer senTRAL. Het veel omvattende juridisch / technisch artikel brengt het verhaal en een antwoord op de vraag "Stopcontacten met randaarding toegelaten of niet?". Hier is het een gigant van een uitgever van technische boeken die uit de doeken doet dat stopcontacten met randaarde al sinds 1978 bij Ministerieel Besluit zijn toegestaan. De Vlaamse Regering en Wonen Vlaanderen willen in 2021 panden waar nog dergelijke stopcontacten aanwezig zijn, ongeschikt verklaren.

Volksvertegenwoordigers.

Er zijn uit de vele Commissies Wonen die Morsum Magnificat al vijf jaar regelmatig volgt, twee Volksvertegenwoordigers die zich vaak ostentatief gedragen, Tom Demeester -PVDA- en Maxim Veys -Sp.a-. We hebben dit onderwerp dan ook voor die twee hun voeten gegooid. Uiteraard verwachten we geen reactie, de "Groene madam" An Moerenhout heeft er deze dagen ook de "riem" afgelegd, liet ze weten. Het Vlaams Belang, dat Morsum Magnificat ook discrimineert, hebben we niet gecontacteerd, alleen maar om aan de rest te tonen dat wij geen Vlaams Belangers zijn, ook al plaatsen de linkse journalisten ons in dat kamp.


Ir Guido Haekens destijds in het Demo Labo van WASO aan het Simon Boulivardplein

Raad van State?

De hoofdredacteur gaat na of er een nieuw verzoekschrift bij de RVS kan worden ingediend om dat MB te vernietigen en voldoende betrokkenheid kan aantonen. We vroegen ook al een reactie aan Wonen Vlaanderen, maar ook daar zijn de deuren minstens tot 04 januari 2021 dicht.

Meer volgt zeker nog, vergelijk Morsum Magnificat niet met de gazet of de "blauwe" VTM of de "Rode" VRT 

Artikel: 12-20-7943
Geplaatst: 21:24 29/12/2020

Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 30 december 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.