Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7144773

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Aalter : De Mooimakers en een "Vervuiler" in gesprek-MM-302-06-Update1
26 december 2020
Milieudienst en politie Aalter moeten hun job veel beter waarnemen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.886.600
Redactie 25 december 2020

Morsum Magnificat naar 7 miljoen paginabezoekers

-- Update 1
Asociaal gedrag.

De foto toont nog een extra voorbeeld van het nonchalant en asociaal gedrag van het "Volk", regelmatig wordt op die plaats geparkeerd, een overtreding op artikel 23.2 en 24.9° van de verkeerswetgeving van 01 december 1975. Elke dag kunnen we voorbeelden brengen van het asociaal gedrag van het volk in Aalter en omstreken.

Nergens op letten, voetgangers moeten maar op de rijweg wandelen! Voor zover bij deze redactie bekend, is er voor een dergelijke foutparkeerder op die plaats nog nooit een PV opgesteld.

-- einde update 1 
18:46 27/12/2020


Deze redactie blijft in deze gekke tijden waar werkelijk alles voor het coronacircus moet wijken, met haar twee voeten op de grond, laat zich niet meeslepen of door corona informatie overrompelen of van de wijs brengen. Meneer Jambon roept op tot burgerzin, het gaat wel over verregaande selectiviteit waarbij het volk wordt gevraagd om anderen tot in de woning te bespioneren en in de gaten te houden, waarna de politie, uiteraard met de camera's van de klassieke pers in hun kielzog ter plaatse gaan. Straat en huisnummer online worden genoemd waardoor zelfs het beroepsgeheim van de politie over boord wordt gegooid, de politie en de klassieke pers zijn veel te “close”.

Afdeling Mooimakers van Aalter.

Aalter wil op lokaal niveau een onderbouwd beleid uitbouwen en financieel steunen om sluikstorten in Aalter via De Mooimakers die in Mechelen gevestigd is, aan te pakken en Morsum Magnificat testte dat zogenaamd onderbouwd beleid uit. in MM-302-06 krijgen de lezers het bewijs van dat beleid .... krijgen we nu weer een intimiderende brief van een Antwerpse advocatenbatterij?  De Mooimakers en de peukenproblematiek, niet met commerciële middelen, maar met handhaving aanpakken, Patrick Carlier is immers de gespecialiseerde milieuflik, maar helaas ook uitbater van 't Kanteelke ...... kan die cumulatie wel, het politiecollege van Aalter heeft op die vraag nog nooit geantwoord, toch verwijst de kersverse minister van BZ Annelies Verlinden naar dat politiecollege van Aalter, alias Het Cremlin !  

Meer volgt asapt, vergelijk Morsum Magnificat niet met de gazet, zeker niet met de klassieke pers die steeds meer de slippen van het systeem draagt.

Artikel: 12-20-7940
Geplaatst: 13:57 26/12/2020

Erik Verbeeck – Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 27 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.