Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7144624

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Burgerzin: Geldt dat alleen om overtreders van de Coronamaatregelen te melden-Update1
25 december 2020
Falende politietactiek en optreden manifesteert zich niet alleen bij de politie in Brussel. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.881.800
Redactie 25 december 2020

-- Update 1
Het stond in de sterren geschreven dat TSCHELDT aan dit voorval zeker aandacht zou schenken, hier is de link naar "Zeg hoe is Uw Russisch tegenwoordig?.." Morsum Magnificat heeft de naam Filip Dewinter ook gebruikt, dat kontlikjournalisten en dragers van het systeem Morsum Magnificat als "rechts" brandmerken en aan het Vlaams Belang linken, kunnen we al uit een brief afleiden van 23 maart 2005 van "Super" Tsjeef Dirk Claes die de brief vanaf de portvrije Kamer verstuurde, op de koop toe op kosten van de belastingbetaler! Het Vlaams Belang heeft ons nooit gesteund! Zijn we dan toch niet voldoende rechts?  
-- Einde update 1
12:46 26/12/2020

Het "systeem" heeft met alle gemak en met alle gevolgen van dien, het "volk" met onwettige MinisteriŽle Besluiten nog meer op de knieŽn gekregen. De klassieke media, met VTM op kop, likken de hielen van de dragers van het systeem. Vooral de politie komt zowat elke dag aan bod, maar ook het parket ontbreekt niet, ze zijn zowat kind aan huis bij VTM en DPG media. Wij denken dat de democratie ernstig in gevaar is. Er zijn tal van gevaarlijke situaties waarvan lokale besturen de oorzaak zijn, maar aangezien de manschappen van de lokale politie dienen te worden aanzien als politici in uniform, worden de ogen gesloten. Als we de recente ontwikkelingen zien gebeuren, dan leven we hier in een regelrechte politiestaat. Het "volk" moet nu op haar beurt politieambtenaren die in hun buurt wonen in de gaten houden en bekijken wat zij mispeuteren, succes gewaarborgd! 

Het "Wuhan succes" dankzij een gedisciplineerd volk!

In China, zelfs in Wuhan, is alles reeds sinds september genormaliseerd, we moeten goed weten dat de Oosterse volkeren, zoals Chinezen en Japanners, veel socialer en gedisciplineerder zijn dan het hautaine klootjesvolk van hier, discipline is hier heel ver zoek. Wie anderen op maatschappelijke waarden of gevaren attent maakt, wordt uitgescholden, erger, bedreigd. De grote schuldigen zijn de politici die voor hun electorale belangen, om in het zadel te kunnen blijven zitten en zich te baden in "macht" en "geld", ondertussen hun vriendjes de hand boven het hoofd houdend waarmee zij het systeem in stand houden. Zo is met de jaren de discipline totaal verdwenen. De klassieke pers zijn de kontlikkers van de lokale politiek en kritische journalistiek zoals die van Morsum Magnificat wordt onmogelijk gemaakt. De klassieke pers streelt permanent het ego van de burgemeesters die staan te popelen om positief in de gazetten en op televisie te mogen verschijnen, journalisten worden zoals over het paard getilde pubers, Faroek Özgunes is daarvan een schrijnend voorbeeld, de politie zit quasi permanent op zijn schoot. In de klassieke pers is alles gekaderd en enige vorm van kritiek is onmogelijk geworden.

Het Vlaams Belang kiest voor de verhuurders !

Filip Dewinter, Vlaams Belang " Eigen politici eerst ", het Vlaams Belang is geen sociale partij! Zij kiezen om allochtonen buiten te houden voor de verhuurders, maar ook heel veel autochtonen worden door verhuurders gediscrimineerd. 

Politietactiek.

Met het voorval van 18 december in Anderlecht waarvoor Filip Dewinter -Vlaams Belang- de kat de bel heeft aangebonden, wordt aangetoond hoe pover het gesteld is met de tactiek van de politie. De twee vrouwelijke politie-inspecteurs hadden, nadat ze hadden vastgesteld dat er een groot aantal personen / overtreders aanwezig waren, vooraleer zelf op te treden, eerst de versterking moeten afwachten en niet de "stoere police women" uithangen. Dat is kwestie van tactiek, die hier duidelijk niet aanwezig was.   

Is het echt of is het ťťn of andere politieserie? Show met Russische filmploeg in het kielzog.....  Ze willen zich zo graag militaristisch gedragen, pfffff, dat die vrouwen maar beginnen met hun lang haar wat in te korten. We zien hier de overijverige, onverstandige "Police women" die denken de overmacht te kunnen weerstaan, een tactische fout van jewelste.

Meer volgt niet, we zijn de gazet niet die door de Vlaamse Regering financieel gesteund wordt en wiens pen door de politiek wordt vastgehouden.

Artikel: 12-20-7938
Geplaatst: 14:02 25/12/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 26 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.