Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7183030

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Raad van State : Dossier tegen Vlaams Gewest en minister Diependaele vordert-P2
05 december 2020
Redactie drie dagen administratief gegijzeld voor productie Memorie van Wederantwoord.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.689.800
Redactie 05 december 2020

MM_302_01_Raad_van_State.pdf        p.2 update 

Gedurende drie dagen was de redactie verlamd en de hoofdredacteur aan de computer gekluisterd om de Memorie van Wederantwoord bij de Raad van State klaar te stomen om de door het Vlaams Gewest, met belastinggeld betaalde advocaat, van antwoord te dienen. Minister Matthias Diependaele -N-VA- voert tegenwoordig via de klassieke pers, die eveneens betaald wordt met belastinggeld, ŕ volonté publiciteit voor zijn nieuwe campagne over de woningcontroles waarvan de technische verslagen in 2021 wijzigen. De minister blijft, net als diens voorganger Liesbeth Homans, buiten uit hetzelfde politieke hout gesneden te zijn, dezelfde fouten maken! Ook met het nieuwe technisch verslag blijft het dweilen met de kraan open qua competentie van de door de Vlaamse Regering over het paard getilde woningcontroleurs inzake conformiteit elektrische installaties. De FOD Economie en de erkende organismen worden totaal onterecht buiten spel gezet.

Woningcontroleurs.

Door het verzoekschrift bij de Raad van State wil de hoofdredacteur, deskundig in conformiteit elektrische installaties, bekomen dat woningcontroleurs / inspecteurs van Wonen Vlaanderen wel degelijk rekening dienen te houden met keuringsverslagen opgemaakt door erkende organismen. In de Memorie van Wederantwoord van 04 december 2020 worden aan de Raad van State formele bewijzen geleverd van de incompetentie van woningcontroleurs die tot overmaat van ramp, een ongeschikt verklaring van de betreffende woning tot gevolg kunnen hebben ! 

Freya in april 2011 op uitnodiging van Jan Peumans in Chateau de Neercanne 

Al vanaf Freya Van den Bossche.

Dat Diependaele en voordien Homans, er qua woningcontroles niets van terecht brengen, heeft deze redactie, na verschillende jaren de Commissie Wonen te hebben gevolgd en bovendien als ervaringsdeskundige in de huurmarkt, aangetoond. Maar ook Freya Van den Bossche deed het niet beter, zij Freya_aan_Homans_22mar11.pdf op een vraag van Homans, dat antwoord is een slag in het gezicht van de FOD Economie en een blaam voor de erkende keuringsorganismen.     

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, worden niet financieel ondersteund en we hebben evenmin een politieke kleur.  

Artikel: 12-20-7919
Geplaatst: 14:49 5/12/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 06 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.