Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7167732

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
De wooncontroles, het lokaal bestuur en de brandveiligheid-MM-301-4
15 november 2020
2nderwerpen waarover de klassieke pers niet kan en niet mag schrijven. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.478.200
Aalter: 15 november 2020

Dit is wegens de grote problemen op de huurmarkt en de brandveiligheid in gebouwen, opnieuw maatschappelijk relevante informatie 


We brengen hier een exclusief voorbeeld waarvoor de klassieke pers die in het kader van het nieuwe technisch reglement voor 2021 van Wonen -of niet wonen?- Vlaanderen, bij de minister op de schoot mag en waarvoor de gazetten, wellicht voor publicitaire artikels over de nieuwe wooncontroles in 2021, op de koop toe ook nog betaald wordt! In dit voorbeeld tonen we aan hoe de minister door het bestuur van Aalter in zijn hemd wordt gezet en de waarnemende Gouverneur de -politieke ?- zienswijze van het bestuur van Aalter beaamt, nogal wiedes, ze sluiten de rangen, het gaat niet om de brandveiligheid maar om het bestrijden van een gemeenschappelijke vijand: Morsum Magnificat.

De zienswijze van een ervaringsdeskundige.

Als de klassieke pers, wars van enige kennis, in opdracht en wellicht betaald door de Vlaamse Regering publiciteit mag voeren, mag een ervaringsdeskundige zoals de hoofdredacteur van Morsum Magnificat het volk de ogen openen en met de realiteit confronteren. Niet vergeten, dat de beroepsjournalistenvereniging VVJ deels door de Vlaamse Regering gefinancierd wordt, een ander deel door de mediaorganisaties.  Daar buiten, is ook de Bill & Miranda Gates Foundation een financier van de journalistenverenigingen, de klassieke media is dus verre van onafhankelijk! Het is dan ook nogal wiedes, dat de klassieke pers het volk de klok rond confronteert met het coronacircus, Bill & Miranda Gates hebben daar alle belang bij. Via dat kleine dakvenster van 0,3 m oppervlakte is geen ontsnappen mogelijk.

Minister van Binnenlandse Zaken.

Nu Pieter De Crem weg is bij BZ, wordt de voor de brandweer en Civiele Veiligheid bevoegde minister gevraagd om haar verantwoordelijkheid op te nemen en, zoals dat in de wet is voorzien, een brandweerinspectie uit te voeren. Als de nieuwe minister van BZ ook haar verantwoordelijkheid ontloopt, zal er een procedure voor de bevoegde rechtbank worden opgestart en zal aan de rechter gevraagd worden waarom de wet in casu door het lokale bestuur van Aalter, niet wordt toegepast. 

Meer volgt met bewijzen asap in MM-301-04 We zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 11-20-7896
Geplaatst: 11:30 15/11/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 15 november 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.