Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7167293

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Aalter - Ursel: Vierde individuele actie onveilige laagspanningsnetten.
13 november 2020
Herlinde Trenson moet haar taak bij Imewo veel beter waarnemen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.456.500
Aalter 13 november 2020. 

Morsum Magnificat in november 2020 naar 350.000 paginabezoekers. 

Schepen Herlinde Trenson is volgens onze informatie door Aalter bij de intercommunale Imewo gedetacheerd, bij zo'n mandaat hoort uiteraard vergaderen, etentjes en onder normale omstandigheden, ook uitstapjes. Dat het openbaar elektrisch net in Aalter en omstreken niet onderhouden wordt, zal niet de zorg van de politiek zijn als de kassa door de opbrengst van de productie en in casu de verdeling van de elektriciteit, maar veel opbrengt. Met die opbrengst poetsen politici hun politiek blazoen op door projecten te realiseren die bij het "volk" in de smaak vallen. 

Verdeelkap.

Bij deze vierde individuele actie LS20201211  is de aftakking van het betreffende pand in vraag en faalt de bevestiging -wegens roest- van de verdeelkap. Aangezien die leiding niet tegen kortsluiting is beveiligd, is er aan deze situatie wel degelijk een risico verbonden, de aftakking kruist immers de openbare weg. Bij een brand aan de Bessenlaan te Rotselaar kwam, met alle gevolgen van dien, zo'n kabel op de grond terecht. 

De bewijzen voor de gevaren, helaas als het te laat is !Als er met de aftakking ter hoogte van de verdeelkap iets gebeurt, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Dit is een passage uit het vonnis van de brand aan de Bessenlaan in Rotselaar waarvoor Eandis -nu Fluvius- door de rechter verantwoordelijk werd gesteld. Parketten falen vaak in kennis en stellen een Expert aan, maar ook daarvan is de competentie vaak zoek, of richten hun pen naar hun broodheren.  

Fluvius.

Wat verder in de straat zien we een bestelauto van Fluvius, het is dus zeer waarschijnlijk dat daar een technicus -?- woont, die dat probleempje blijkbaar niet ziet, of niet mag zien. Aangezien Herlinde Trenson wat verder in Ursel woont, moet zij Imewo verzoeken om het werk te doen waarvoor ze bestaan en haar werkmaatschappij Fluvius het wettelijk verplicht onderhoud te laten uitvoeren.   

Meer volgt asap in MM-301-03,  we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel n: 11-20-7894  
Geplaatst: 12:23 13/11/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 14 november 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.