Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6587807

Laatste artikelen
Belfius sleutelde weer achttien uur aan haar online service-Update1
Handhaving richting burgers is plotseling heel simpel geworden en strikt toegepast-update1
Autochtone kandidaat huurders worden door linkse en rechtse politiek gediscrimineerd.
BPost moet dringend opgedoekt en vervangen door professionelen.
Europol: Twee Roemeense cybercriminelen gearresteerd.
Aalter: Is een confrontatie met het bestuur nog afwendbaar?
12 november 2020
Pogingen tot intimidatie door de neo dictatuur van Aalter maken geen indruk. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.448.600
Aalter 12 november 2020. 

Morsum Magnificat in november 2020 naar 350.000 paginabezoekers. 


In een dorpje genaamd Lotenhulle, waar de melkboer nog met flessen melk aan huis levert en uitgerust met een lederen geldtas met draagriem cash ontvangt, behoort een huisarts, zoals in lang vervlogen tijden, nog tot de notabelen van het dorp die een heel groot aanzien genieten. Huisartsen, die zelfs in deze coronatijden voor hun consultaties een witte jas dragen, passen dan ook in het stramien van een oerconservatief dorp. In een dergelijk kader functioneren vergt een partner met dezelfde attitude, alhoewel? We hebben de "Dada" van Erna de pilote, nog niet ontdekt. Hoe dan ook, de gemeente Aalter en haar politie laten zich duidelijk en bereidwillig voor de kar spannen van de huisdokter. Die bvba Huisartsenpraktijk Erwin Praet, is in een burgerlijke huurzaak verwikkeld met de huurders van het pand waar deze redactie is gevestigd. Negen dagen na het ingaan van de huur heeft Erna, na consultatie van het internet, beslist dat de huurders buiten moeten. 

Machtsmisbruik.

Het bestuur in Aalter gaat met een brief van 09 november 2020, na drie eerdere brieven van een Antwerps advocatenkantoor, verder met haar intimidatiepogingen. Deze redactie is helaas betrokken en zal in deze huurzaak waarvan de verhuurder duidelijk misbruik maakt van diens kapitaal en macht, in het kader van de grote problemen op de huurmarkt, hier de zaken publiek maken. Dit soort verregaand machtsmisbruik van een verhuurder is buitensporig en zeker van maatschappelijk belang. 

Slechts 9 dagen.

Negen dagen nadat de huur was ingegaan, besliste Erna eenzijdig na consultatie van het internet over de journalistieke activiteiten van de huurder, om het huurcontract te verbreken met het idee de huurders met een contract van negen jaar stante pede buiten te -kunnen- zetten. Machtsmisbruik, dat is onder meer de "dada" tegenover zwakkere huurders, de weinig benijdenswaardige gave van Erna. De verhuurder kreeg bij de stekeblinde vrederechter van Deinze over de ganse lijn gelijk, vonnis waartegen hoger beroep werd aangetekend. 

Jef Vermassen & Partners aan zet.

Hun nieuwe advocaat Jef Vermassen & Partners, miskent de "Devolutieve werking van het Hoger Beroep", Vermassen zet, juridisch onbegrijpelijk -kassa, kassa!- een nieuwe zaak bij dezelfde vrederechter op het getouw, nieuw verzoekschrift - kassa, kassa - om de huurders manu military te kunnen buiten zetten. Ondertussen hebben de huurders in deze gekke coronatijden tevergeefs meer dan 60 huurpogingen ondernomen. Verhuurders hebben tegenwoordig keuze zat, er komen telkens 20 tot 30 kandidaten opdagen, kandidaat huurders zijn meer dan ooit de speelbal en de voetveeg van verhuurders en makelaars. Dat minister Diependaele dr maar eens aandacht aan schenkt! Zieke bejaarden 65 en 75+ manu military op straat zetten is strijdig met de mensenrechten.  

Bouwovertreding.

Het beleid van Aalter waar de De Crem, wiens broer Karel ook een huisarts is, nu weer de scepter zwaait, houdt de verhuurder duidelijk de hand boven het hoofd. Er werden in 2005 / 2006 aan het pand heel wat verbouwingen doorgevoerd, dat bevestigt Erna aan Wonen Vlaanderen. -Lees de e-mail in MM-301-03-. Wie de brief van Aalter van 09 november 2020 en haar zienswijze over die bouwovertreding leest, weet hopelijk hoe het er in Aalter onder Crembo aan toe ging en nog steeds toe gaat.  

Lucratieve huisartsenpraktijk, verlieslatende hobby.

De verhuurder / huisarts heeft in een dorpje als Lotenhulle een zeer winstgevende activiteit, de balansresultaten van de KBO tonen dat aan. Daarnaast is er ook nog E & E Flying Team dat   na vier jaar al met zeer grote verliezen kampt waardoor zelfs een negatief vermogen is ontstaan van -32.620 , dat met een geplaatst kapitaal van 18.600 . De hobby van het stel mag duidelijk heel veel kosten?

Meer volgt asap in MM-301-03,  we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel n: 11-20-7893  
Geplaatst: 11:22 12/11/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 12 november 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.