Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7167759

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Aalter: Weer auto door Douane aan de ketting gelegd.
31 oktober 2020
Steenweg op Deinze is een geliefkoosde locatie om voertuigen in beslag te nemen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.319.800
Aalter 31 oktober 2020

Morsum Magnificat noteert in oktober 280.000 paginabezoekers. 

In Aalter zijn er diverse ANPR camera's geïnstalleerd onder meer aan de Steenweg op Deinze bij het vanaf Aalter binnenrijden van Lotenhulle, ook wat verder bij het buitenrijden van het dorp in de Heirstraat richting Deinze, zijn er ANPR camera's. Ter hoogte van deze redactie hebben ze de kans om de voertuigen die met één of ander niet in orde zijn, zoals verkeersbelasting of penale boetes, aan de kant te zetten en te laten takelen. Dat was recent op 29 oktober ook het geval toen een voertuig werd in beslag genomen/getakeld door de Douane -foto inzet-.29 oktober - Steenweg op Deinze ter hoogte van deze redactie - weer een auto aan de ketting.

Niet afgeluisterd.

Na ons bericht van 20 februari 2020 werden we er onterecht van verdacht dat we de politie zouden afluisteren, een Eerste politie-inspecteur ijvert er voor om deze redactie door het BIPT op de rooster te laten leggen, maar de hoofdredacteur -ON4CW- hoeft het BIPT niet te vrezen, maar de aanhoudende partijdigheid in een huurzaak door het bestuur van Aalter en haar politie begint de hoofredacteur van Morsum Magnificat wel op de zenuwen te werken.  

ANPR Camera's.

Deze redactie heeft in het verleden al heel wat gebracht over de ANPR camera's, dat was over de proef in juni 2013 in Mopertingen, in Morsum Magnificat 215 van 5 juni 2013 werd daarover een en ander uit de doeken gedaan. Ondertussen zijn die systemen door de evolutie van de techniek steeds gesofisticeerder geworden, we worden overal getraceerd, het volk kan zich nergens meer verplaatsen zonder gevolgd te worden! Er is geen privacy meer. We worden ook afgeluisterd op trefwoorden die zelfs via de AWACS worden gecapteerd.  

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7874
Geplaatst: 11:54 31/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.