Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6588028

Laatste artikelen
Belfius sleutelde weer achttien uur aan haar online service-Update1
Handhaving richting burgers is plotseling heel simpel geworden en strikt toegepast-update1
Autochtone kandidaat huurders worden door linkse en rechtse politiek gediscrimineerd.
BPost moet dringend opgedoekt en vervangen door professionelen.
Europol: Twee Roemeense cybercriminelen gearresteerd.
Aalter: Huurzaak escaleert tot op niveau van Pieter De Crem.
30 oktober 2020
Morsum Magnificat neemt het  inzake veiligheid openbaar elektriciteitsnet. op tegen De Crem
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.308.500
Aalter 30 oktober 2020

Morsum Magnificat noteert in oktober meer dan 270.000 paginabezoekers. 

De contacten en de financiële middelen van verhuurder, dorpsdokter Erwin Praet, zijn blijkbaar zeer uitgebreid, zeker in het Aalter -lees dorp- van de thans weer uitvoerend burgemeester Pieter De Crem -CD&V- kan de huisdokter, die ook erkend geneesheer is voor de politie, op de volledige medewerking rekenen om het met verenigde krachten op te nemen tegen Morsum Magnificat waarvan de hoofdredacteur betrokken partij is en de redactie in dat pand is gevestigd. Erwin Praet en zijn Erna, die samen ook E & E Flying Team runnen, hebben uit frustratie hun eerste advocaat Dieter uit Knesselare aan de deur gezet om te laten vervangen door mediashowman Jef Vermassen en Partners. Dit is in het kader van de grote problemen op de huurmarkt, relevante informatie en het bewijs hoe kapitaalkrachtige verhuurders met financieel zwakkere en boven dien zieke bejaarde huurders omgaan.

Veiligheid elektrische installaties.

In de huurzaak is door de huurders aangetoond dat de verhuurders hun pand in het verleden zonder vergunning aanzienlijk hebben verbouwd, Aalter heeft dat wijselijk niet opgemerkt, daarbij is er ook de elektrische installatie, die niet voldoet aan de wettelijke regels, dat werd officieel op 10 januari 2020 door een erkend organisme in opdracht van de huurders vastgesteld. Aangezien Morsum Magnificat zich al tientallen jaren inlaat met de veiligheid van elektrische installaties, sluiten we de ogen ook niet voor het openbaar elektrisch net, aangezien het om "openbare" installaties gaat, is zelfs iedere burger betrokken partij, zéker Morsum Magnificat dat door Aalter niet wordt erkend, erger, wordt gediscrimineerd, moet de gevaarlijke situaties aankaarten. Maar in een brief van 23 oktober 2020 tracht Aalter de hoofdredacteur van Morsum Magnificat te intimideren.

Individueel.

Morsum Magnificat gaat nu haar methode gebruikt tijdens haar groot onderzoek in 2001-2002, in Aalter toepassen en de bewoners die aangesloten zijn op de openbare elektrische netten waar gevaar dreigt, individueel waarschuwen, Morsum Magnificat gaat daarmee rechtstreeks de confrontatie aan met de onverantwoordelijke burgemeester Pieter De Crem -CD&V- die Morsum Magnificat vruchteloos intimideert.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7873
Geplaatst: 9:11 30/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 30 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.