Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8286777

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
25 oktober 2020
Burgemeester is de verantwoordelijke voor de veiligheid op het openbaar domein.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.255.700
Aalter 25 oktober 2020

Morsum Magnificat noteert in oktober 260.000 paginabezoekers 

Na ons artikel van 26 september 2020 over het laagspanningsnet in de Braamstraat te Aalter, zien we een nieuwe gevaarlijke situatie in de Malemstraat, nu ook geen gratuite, maar onderbouwde beschuldigingen aan het adres van het afwijkende van het normale, dus het scheve - foto inzet - Aalters CD&V / tsjeven beleid. 

Dit is van openbare orde.

De betonnen paal - in vaktermen steun genoemd - wijkt zo ve af van de verticaliteit, dat de belasting op de bundel - in vaktermen BAXB - genoemd, is toegenomen. De fabrikant - Dour - van die kabels geeft over die belasting instructies, die hier door de grote afwijking honderd procent zeker overschreden werden. Een dergelijke bundel bestaat uit drie aluminium geleiders van 70 mm² voor de fasen en één van 35 mm² voor de nulleider, plus een staalkabel waaraan de bundel met een klem aan de paal wordt opgehangen. Het feit dat die paal duidelijk zo veel van de verticaliteit afwijkt is van openbare orde waarvoor ook de politie bevoegd is.

Nu de Malemstraat - De lijst van gevaarlijke situaties in Aalter dreigt wel heel lang te worden, waar zit de oppositie en de "Groene" Mieke Schauvliege in Aalter, zij heeft naar verluidt geen schrik van de Crem.

De Crem moet de verticaliteit in Aalter na
zijn braspartij in New York terug vinden. 


De scheve paal oefent oefent meer dan toegelaten belasting uit op de BAXB bundel.

Hier het bewijs voor de gevaren zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent.  

Gevaarlijk.

Een dergelijke situatie is een publiek gevaar dat zich op het openbaar domein bevindt, de abnormale mechanische belasting op de geleiders kan een breuk veroorzaken, dat is vooral gevaarlijk wanneer de nulleider, die de kleinste sectie van 35 mm² heeft, zou breken. Indien dat gebeurt krijgen de abonnees die op dat net zijn aangesloten, te maken met een overspanning en dat kan zeer verregaande gevolgen hebben, onder meer brand. Dat gebeurde in 1993 in Heist-op-den-Berg, op 7 juli 2014 in Nukerke, 08 mei 2014 te Rotselaar, 15 oktober 2014 in Keerbergen en zo kunnen we nog even doorgaan. Al de aftakkingen naar de woningen van abonnees voldoen niet aan de wettelijke voorschriften, de burgemeesters dragen een verpletterende verantwoordelijkheid en justitie staat er bij en kijkt er naar.

Elektriciteit steeds duurder, maar zelfs onderhoud gebeurt niet !

Nieuw AREI van 08 september 2019, in voege vanaf juni 2020 een wet waar de gemeenten die eigenaar zijn van het net uit puur geldgewin vierkant hun broek aan vegen, het "volk" accepteert het allemaal. Als er brand is door kortsluiting dan komen de spuitgasten en de flikken en die luisteren naar de burgemeester. Tot overmaat van ramp verdenken parketten vaak onterecht de bewoners van brandstichting! 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7866
Geplaatst: 14:10 25/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 25 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.