Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8286664

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden-P1-Update1
25 oktober 2020
Persgeile burgemeester Veerle Heeren zou veel beter moeten weten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.299.000
Sint Truiden 24 oktober 2020

MM_300_06_St_Truiden_veiligheid.pdf

-- Update 1
Nergens informatie.

Het moet zijn, dat hier een supergeheim concept in werking is gesteld, bij Sint Truiden botsen we op een muur van stilte en ook de algemeen directeur heeft zogezegd geen bestuursdocumenten! Zelfs bij Philips kan Sam V.B. - marketing - geen informatie over dat armatuur kwijt. Over het veiligheidsaspect is het zowel bij VTM als bij APK akelig stil. 

-- Einde update 1
16:16 29/10/2020

De burgemeesters zijn de dweilen van de klassieke pers met VTM op kop, burgemeesters staan te popelen om voor de camera te kunnen staan, dat was gisteren ook het geval met Veerle Heeren. De burgemeester van Sint Truiden mocht de plaatsing van nieuwe led straatverlichting vr de camera promoten, het was voor haar zonder dat ze zij het besefte, qua techniek en veiligheid een afgang van jewelste. Het geeft ook een idee van de schamele kennis van veiligheid van het "kieken" van een VTM journalist die de promotie in beeld bracht en wars van enige kennis van veiligheid, de burgemeester compromitteert.

Onveiligheid onder de neus van burgemeester Veerle Heeren !Deze werknemer bevond zich tijdens de uitzending onder de werken die boven diens hoofd werden uitgevoerd, er hangt blijkbaar toch een helm in de bestelauto -pijl- !

Techniek en veiligheid.

Ten eerste is er om de stabiliteit te garanderen een onaanvaardbaar verschil in diameter van de bevestigingsopening van het armatuur en de buis waarop die lamphouder gemonteerd is - meer daarover in MM 300-4 -.Ten tweede werd de arbeidsveiligheid tijdens deze werken in bijzijn van de burgemeester flagrant met de voeten getreden. Morsum Magnificat stelde daarover in een e-mail aan de burgemeester een vraag, maar Veerle Heeren reageerde -nog- niet, nogal wiedes wij zijn noch de gazet, noch politieke pamperzender VTM.    

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7865
Geplaatst: 11:36 25/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 29 oktober 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.