Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8286846

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
24 oktober 2020
Krijgt Morsum Magnificat het nu als eerste met Crembo aan de stok?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.248.700
Aalter 24 oktober 2020

Omdat we er al voor gewaarschuwd werden dat Pieter De Crem -CD&V- die nu in Aalter opnieuw burgemeester is, zeer lange teentjes heeft, geen kritiek veelt en bovendien met Aalter grote plannen koestert, moet Morsum Magnificat bijzonder alert zijn, zo worden we gewaarschuwd, waarvoor dank, beste informant. De Crem moet zijn "hoogmoed" wat temperen, hij is tenslotte van minister van Binnenlandse Zaken gedegradeerd naar burgemeester van een dorp dat Aalter is, de ongepaste hoogmoed van het bestuur van Aalter bestaat hierin dat verschillende diensten kampen met incompetentie, zoals het OCMW én de politie, deze redactie heeft de bewijzen daarvan. 

Glosso.

Op de frontpagina van het glosso gemeenteblad van Aalter, wordt Pieter De Crem opgevoerd als zijnde terug uitvoerend burgemeester en opnieuw voorzitter van de gemeenteraad. Er wordt ook lovend verwezen naar 25 jaar burgemeesterschap en 13 jaar regeringsdeelname. Maar Aalter wordt wijd en zijd ook het "Cremlin" genoemd, wat wil zeggen dat Aalter met een zekere vorm van dictatuur wordt bestuurd en zo hebben deze redactie en haar hoofdredacteur het ook ervaren. MORSE-Press Vof werd al na één week van de perslijst verwijderd, waarvoor ze refereren ze naar de Raad voor de Journalistiek -lees Roddelgazet voor de Journalistiek-, dat geen rechtbank is, niet op wettelijk initiatief is opgericht en niet onafhankelijk is. 


Pieter De Crem op de militaire luchthaven te Melsbroek door de lens van Morsum Magnificat als minister van Landsverdediging 

Van landbouwgrond naar bouwgrond.

Meer dan eens hebben we gehoord hoe de familie De Crem het klaar speelde om landbouwgronden bouwrijp te maken en zodoende enorme kapitalen kon vergaren. Dat doet deze redactie denken aan de tijd van de inquisitie toen de katholieken personen met bezittingen, ketter verklaarde, ze op de brandstapel plaatsten en hun bezittingen inpikten, zo zouden ook de Jezuïeten hun beginkapitalen hebben verzameld. 

Bang.

Opnieuw, en dat voor de vierde keer, vernemen wij dat "het volk" in Aalter bang is van de neo dictatuur die er heerst. Deze redactie die betrokken is in een burgerlijke zaak - huurgeschil - ervaart dat het bestuur en de politie zich verregaande in deze zaak mengt, de politie in deze zelfs valse verklaringen aan een PV toevoegt, de bewijzen daarvan werden aan het parket overgemaakt. Deze huurzaak is nog lang niet van de baan. Aalter, dat de eigenaar Erwin P. de hand boven het hoofd houdt, gaat steeds verder met haar partijdigheid. 
 
Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7864
Geplaatst: 17:16 24/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 24 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.