Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6610649

Laatste artikelen
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Belfius online banking heeft met steeds grotere problemen te kampen
Coronamaatregelen via MB's zijn onwettig dixit Dr. in de Rechtsgeleerdheid Prof-Em-Luc Lamine.
Europol: Elektriciteitsafname leidt naar 5 illegale marihuanaplantages.
Belfius sleutelde weer achttien uur aan haar online service-Update2
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
22 oktober 2020
Met zonnepaneel op de rug langs ladder naar boven.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.236.200
Aalter 22 oktober 2020

-- Update 1
Werken in nabijheid elektrische aftakking.

Ook aan de Knokkebaan,107 blijft men bij werken de veiligheid met de voeten treden, wie in de nabijheid van blanke of daarmee gelijkgestelde elektrische leidingen - art.159 AREI- van het openbaar elektrisch net werken uitvoert, moet daarvoor op voorhand de toelating vragen van de DNB, hier Fluvius . Bovendien is de aftakking strijdig met de wettelijke voorschriften en zeer gevaarlijk, hier het bewijs daarvan :  https://www.youtube.com/watch?v=bDJ8bZw5OTs

WASO -lees Waardeloze Argeloze Slappe Overheid, red-.

Deze redactie heeft haar werk gedaan door de verantwoordelijken, waaronder de arbeidsinspectie te informeren, ook Aalter draagt een verpletterende verantwoordelijkheid, maar geen van beiden hebben hun verantwoordelijkheid genomen.  WASO - Werkgelegenheid Arbeid en Sociaal Overleg, klaagt al 20 jaar aan, onderbemand te zijn, maar willen ze eigenlijk wel handhaven en hoeveel écht competentie arbeidsinspecteurs hebben ze? 

-- Einde update 1
9:55 23/10/2020

Twee dagen geleden was deze redactie in Aalter getuige van ongelooflijk onveilig werk door een firma die in de Kestelstraat zonnepanelen installeerde, een zonnepaneel werd op de schouder geplaatst en via de driedelige ladder naar het dak gebracht - foto inzet -. Misschien kan de grote -?- gazet die het over de veiligheid heeft van de Planckaerts bij het verbouwen van hun kasteel in Franrijk ook voor kleinere gevaarlijke situaties wat meer oog hebben.

Nooit eerder dergelijke wijze van werken gezien, eenmaal boven had de 2e man op het dak niet meteen tijd om te helpen, hij was in de dakgoot zittende aan te telefoneren.   

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7861
Geplaatst: 20:08 22/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 24 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.