Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7168638

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Coronacircus: Het "Volk" doet zichzelf de das om-Update3
17 oktober 2020
Overheid moet eerst de besmetting van personen bewijzen! 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.200.900
Redactie 17 oktober 2020

Morsum Magnificat naar 250.000 paginabezoekers in oktober 2020 !

-- Update 3 
Gelezen en goedgekeurd door deze redactie!

Goed gedaan van Doorbraak, ook daar begint men te beseffen wat hier, vooral in de Wetstraat allemaal aan de hand is.

-- Einde update 1
19:12 18/10/2020

-- Update 2
Apotheker Haesbrouck

De Ieperse apotheker waarschuwt in zijn nieuwsbrief 1279 van 18 oktober opnieuw! Zegt de apotheker niet hetzelfde als Morsum Magnificat, maar dan met andere bewoordingen?

-- Einde update 2
12:00 18/10/2020

-- Update 1
The World Doctors Alliance

Volgens een bericht van vandaag 17 oktober in CSTV wil een Wereldwijde Dokters Organisatie een nieuw proces in Neurenberg " Deze Covid19 affaire us gewoonweg niet waar" wordt daar gezegd. CSTV plaatst in haar artikel ook de links - video's- naar de bronnen, dat moeten jullie lezen!

-- Einde update 1
20:50 17/10/2020

Vele deskundigen die het niet eens zijn met "het systeem" worden doodgezwegen of erger, zoals de Nederlander Jaap van Dissel, voor de tuchtraad geroepen. Hier in Belgi is er nog altijd de Ieperse apotheker Fernand Haesbrouck, die in de woestijn blijft roepen, maar die via zijn recente nieuwsbrief 1278 van 16 oktober de -p-Overheden toch de waarheid durft te zeggen maar ook Fernand Haesbrouck is voor zijn wetenschappelijk werk nog nooit beloond, integendeel.   

Zelf de das om doen.

De overheid legt allerlei ondemocratische en privacy schendende maatregelen op, ook voor personen waarvan ze niet "kunnen" aantonen dat ze echt ziek zijn, men weet gewoon niet exact waar de soort griep te plaatsen omdat het blijkbaar niet om n, maar om meerdere virussen gaat die niet met n middeltje bestreden kunnen worden.  De contact tracing van de overheid was een zoveelste blunder en werkte niet, maar geen nood, de politici spannen de burgers voor de kar om hun zelf te laten aanduiden waar ze komen, gaan, staan en feesten! Op die manier heeft de -p-overheid "het Volk" er ingeluisd en de informatie die de politici van de burgers hebben ontvangen, wordt nu tegen de burgers gebruikt! De maatregelen worden op de koop toe genomen door politici die niet door het volk gekozen werden, dit is geen democratie maar een dictatuur, het "Volk" zou daarop passend moeten reageren, mischien is dat niet ver meer af?

Contaminatie.

Bij een recente interventie van de politie van de PZ Aalter, betrappen we een inspecteur, die volgens informatie nogal een zonderling blijkt te zijn, op het een hele poos niet opzetten van een mondmasker terwijl ramptoeristen door de politie van de PZ Aalter ter plekke gesommeerd werden hun "muilkorf" op te zetten. De inspecteur spreekt zonder mondmasker in zijn ASTRID radio en als we onze grote specialisten mogen geloven is het dus zeker dat, mocht de inspecteur besmet zijn, ook dat radiotoestel besmet wordt, de handen van de volgende inspecteur die dat toestel in de handen neemt worden dan ook besmet, etc. ect... Morsum Magnificat heeft daarover aan de korpschef van de PZ Aalter vragen gesteld, we gaan ook vragen stellen aan de minister van Binnenlandse Zaken.

Dit gedrag is zeker onaanvaardbaar en dat in een politiekorps van de super tsjeef Pieter De Crem in Aalter! De flik heeft ook een hele poos met zijn collega, vr de ogen van de ramptoeristen, op minder dan 1,50m afstand, gepraat.

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel 10-20-7858
Geplaatst: 18:26 17/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 18 oktober 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.