Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6618035

Laatste artikelen
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Belfius online banking heeft met steeds grotere problemen te kampen
Coronamaatregelen via MB's zijn onwettig dixit Dr. in de Rechtsgeleerdheid Prof-Em-Luc Lamine.
Jean-Marie Dedecker steunde vroeger ook Morsum Magnificat.
13 oktober 2020
Jean-Marie Dedecker en zijn terecht commentaar op de nieuwe regering. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.158.500
Brussel 13 oktober 2020

Jarenlang steunde het bedrijf van Jean-Marie Dedecker Morsum Magnificat als abonnee, was deze redactie bij vele activiteiten aanwezig, toch werden we door de linkse journalisten niet in het kamp van de LDD, maar totaal onterecht in dat van het Vlaams Blok / Vlaams Belang neergezet . Het idee van de Forza Flandria waaraan Jean-Marie Dedecker wilde meewerken, viel, net zoals de LDD, uiteen. Jean-Marie De Decker, sluw als hij is, nestelde zich in Middelkerke en werd daar door zijn volk democratisch verkozen.

Regeringsverklaring.

Hoe dan ook heeft Dedecker bij zijn commentaar op de vorming van een nieuwe regering Alexander De Croo -Open Vld- de levieten gelezen, de speech van De Decker duurde niet lang, maar méér was er niet nodig. Voor zij die het mochten gemist hebben, is het bekijken en beluisteren interessant om te weten hoe de democratie in dit land met de voeten wordt getreden nu de door de kiezers zwaar afgestrafte partijen zoals Open Vld, CD&V, sp.a net door deze partijen ondemocratisch bestuurd worden.  

"Le Jean- Marie" in Middelkerke in 2012

Vlaams Belang.

Toen Morsum Magnificat in november 2008 de waarheid bracht over een een onveilige actie door het Vlaams Belang aan het Vlaams Parlement, werd Morsum Magnificat tien jaar van de perslijsten van het Vlaams Belang gegooid, maar ze zijn op hun beslissing teruggekomen. Nu de gewezen hoofdredacteur van Scepter, Jonas Muylaert, waarvan de kenners weten dat ze financieel door het Vlaams Belang gesteund worden, is overgestapt als persverantwoordelijke bij het Vlaams Belang, mocht Morsum Magnificat er snel aan geloven, we zijn weer van de pers verwijderd. Jonas Muylaert was eerder al bij de linkse De Morgen, vervolgens adjunct hoofdredacteur van VTM, nu bij het rechtse Vlaams Belang. Van een journalistieke Cameleon gesproken. 

Meer volgt niet, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel 10-20-7855
Geplaatst: 14:26 13/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 14 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.