Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6288014

Laatste artikelen
Morsum Magnificat in de clinch met het Aalter van De Crem.
Aalter: Wordt het één tegen Aalter?-Update1
Apotheker Haesbrouck waarschuwt voor nefaste gevolgen van gevaarlijke maskerade.
MIVB Annuleert vandaag de eerste spadesteek voor de nieuwe Metro 3
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
Covid-19 : Dringende maatregelen gepubliceerd in het Staatsblad.
08 oktober 2020
Strop rond de hals van de weerloze burgers weer wat aangetrokken. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.106.500
Brussel 08 oktober 2020

Ondanks het feit, dat er volgens de kersverse minister Frank Vandenbroucke geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat de zogenaamde coronacircusbesmettingen zich in café's  zouden bevinden, moeten ze niettegenstaande sluiten. Of er eigenlijk al een duidelijke wetenschappelijke analyse is van de samenstelling van het zogenaamde Covid-19 virus is evenmin duidelijk. Het Nederlandse 9ForNews publiceerde vandaag daarover het protest van professionelen. Wat wel duidelijk is, is het feit dat de politieke testen om "het volk" steeds meer onder controle te krijgen, geslaagd zijn, gezien de weinig weerstand tegen de zonder het wetenschappelijk bewijs te leveren, verder kunnen gaan. Anderzijds zijn de statistieken voor de levensduur van een Horeca bedrijf nooit erg lang geweest, zijn er soms niet te veel café's?  

Politiestaat.

België lijkt steeds meer op een politiestaat, maar het is duidelijk : het volk kiest de leiders dat het verdiend, maar hier zijn het de leiders die niet door het volk werden verkozen die de wetten stellen, wanneer gaat het volk daartegen in opstand komen?

Publicatie Staatsblad

Hier de volledige tekst van de publicatie in het Staatsblad van 08 oktober 2020, wie zelf in de staatsgazet wil gaan neuzen, kan dat op deze link : http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article.pl
Meer volgt na analyse van deze redactie, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 


Artikel 10-20-7852
Geplaatst: 16:42 8/10/2020

Erik Verbeeck – Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 08 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.