Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8763882

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
Frans Serré overleden in het Dommelhof te Tielt-Winge.
06 oktober 2020
Met Francis Serré verdwijnt nu ook de glorietijd van de gelijknamige meubelzaak.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.342.200
Tielt-Winge 06 oktober 2020

In Memoriam.

Volgens een bericht van een abonnee van Morsum Magnificat is Francis, alias Frans Serré, gisteren in het Dommelhof, te Tielt-Winge overleden. We hebben dat vandaag nagetrokken en de informatie klopt, Frans die op 2 maart 2020, 88 jaar werd, is niet meer. In april van dit jaar werd Frans in het ziekenhuis opgenomen, waarna hij niet meer naar zijn woning in Rillaar terugkeerde maar het verkoos om zich in het Dommelhof verder te laten verzorgen, een Dommelhof dat Francis, vanuit zijn gelijknamig meubelbedrijf Serré, goed kende.

Imperium.

Francis was wel een keihard zakenman en heeft op een bepaald moment dan ook een imperium opgebouwd, over hoe dat allemaal is gegaan is één en ander te vertellen, maar hij zal niet de énige zijn die met hand- en spandiensten heel veel heeft kunnen bereiken. Sinds enkele jaren is het met dat imperium echter flink bergaf gegaan, nog meer sinds er wat onenigheid was binnen de familie en er tot partitiële schenkingen is overgegaan. Mocht Frans de huidige staat van zijn pand aan de Tieltseweg 272 nog hebben gezien, zou hij in alle staten zijn geweest, maar dat is niet het énige wat voor Frans verborgen werd. We hebben op 30 april 2020 Frans nog telefonisch gesproken, Frans leek toen wat minder helder, er was nog een afspraak gepland, maar het coronacircus heeft daar een stokje voor gestoken. Wij hadden Frans graag nog enkele vragen gesteld. 


Het totaal verloederd en verwaarloosd pand aan de Tieltseweg 272  het onkruid groeit al 2 meter hoog en tiert er welig, we gaan daarover aan de milieudienst van Aarschot toch wat vragen stellen.  

Meer volgt misschien we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel 10-20-7848
Geplaatst: 14:42 6/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 02 november 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.