Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8763903

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
VLAKO hield vreedzame samenkomst op het Stationsplein van Aalst-MM-300-2
04 oktober 2020
Vlaamse Koepelbeweging organiseerde samenkomst "Vlaanderen Vrij".
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.089.700
Aalst 04 oktober 2020

MM_300_02_VLAKO.pdf
Foutje met "VLABO" rechtgezet 

- Update 1

Naar aanleiding van reacties van Alex de voorzitter van VLAKO, brengen we nog een vervolgbladzijde aan MM-300-02. U vindt hier ook de speech van VLAKO die we van hen mochten ontvangen.

- Einde Update 1
15:03 6/10/2020

VLAKO zou geen politieke partij zijn en ze hebben ook geen programma, alleen steken ze de hand uit naar iedereen die ijvert voor een vrij Vlaanderen, of deze beweging het pad zou kunnen effenen voor een nieuwe "Forza Flandria" hebben we aan de organisatoren van de bijeenkomst van vandaag niet kunnen vragen, we zijn de klassieke pers niet. Morsum Magnificat observeert en beoordeelt wat we zien en ervaren, niet wat politici -die we hier niet gezien hebben- de klassieke journalisten inlepelen. 

Vlaamse Ridder.

Zaterdag verzamelde ultralinks aan het Centraal Station te Brussel, die teneur was toch heel wat agressiever, tevens overwegend Franstalig en die minderheid in België heeft veel te verliezen. Toch zullen er veel meer "Vlaamse Ridders" moeten opstaan ​​vooraleer Vlaanderen zelfbestuur zal krijgen, volgens Morsum Magnificat een utopie. Vandaag hield VLAKO dat geen politieke partij, maar een beweging zou zijn, een samenkomst vóór het station van Aalst. Uiterlijk zeker minder agressief maar wel met een strijdlustige uitstraling. 

De nieuwe "Vlaamse groet" van VLAKODe "Vlaamse Ridder" die eerder in een Vlaams Belang manifestatie opdaagde, was ook bij deze samenkomst, de mascotte. Morsum Magnificat is benieuwd hoeveel échte Ridders er in Vlaanderens rangen schuil gaan, Walen spannen samen, Vlamingen steken mekaar een mes in de rug, dat is het grote verschil.   

VLAKO op Facebook :
 
Meer en meer foto's volgt asap in MM-300-2 we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel 10-20-7847
Geplaatst: 16:40 4/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 06 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.