Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8764813

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
Vlaams Belang Rotselaar was oorzaak van fatale beschadiging VEBO Electroadvies bvba
30 september 2020
Pas op voor het Vlaams Belang, lees "eigen politici eerst" 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.042.900
Aalter 30 september 2020

Morsum Magnificat werd door de overwegend linkse klassieke pers, met de BRT/VRT op kop, onterecht in het kamp van het Vlaams Belang geduwd. Dat gerucht heeft onder meer sterkte gekregen door de brief van tsjeef Dirk Claes -CD&V- van 23 maart 2005 waardoor VEBO Electroadvies bvba zoveel schade heeft opgelopen dat het uiteindelijk de boeken diende neer te leggen. VEBO Electroadvies bvba was in het kader van de illegale radioactieve bliksemafleiders in Rotselaar, tot groot ongenoegen van vijand Dirk Claes, te ver meegegaan met de dood door leukemie van twee jonge kinderen die schoolliepen in een school waar ooit zo'n illegale bliksemafleider stond die illegaal werd gemanipuleerd en dito verdween. 

Vlaams Belang.

De Rotselaarse Vlaams Belang coryfee Maggie Weemaes van toen en haar professor Luc Lamine, hadden in Rotselaar veel wind gemaakt over die kinderen en dat was Morsum Magnificat ter ore gekomen. De zaak van die radioactieve opvangers heeft de hoofdredacteur aangepakt wegens onnuttig en gevaarlijk en Erik Verbeeck slaagde er met acties in om die gevaarlijke tuigen te laten verbieden, de CD&V burgermeester van Rotselaar werd in verlegenheid gebracht waarna Dirk Claes zijn politieke macht heeft misbruikt om VEBO Electroadvies bvba uit te schakelen. 

Meer volgt over de vijanden van Morsum Magnificat  in MM300-01, we zijn de gazet niet, we worden niet gefinancierd en we hebben ook geen enkele politieke binding/kleur.

Artikel 09-20-7844
Geplaatst: 15:36 30/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 01 oktober 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.